Handleiding Multiple Caller ID

Wilt u kunnen uitbellen met verschillende nummers, bv bedrijven of projecten? Stel het gemakkelijk in met de nieuwe Simmpl feature Multiple Caller ID.

Wat is Multiple Caller ID?

Multiple Caller ID is de mogelijkheid om met één druk op de knop uw uitgaande nummer te wijzigen.
Dit kon al met 2 toestelaccounts of met 2 gebruikers met elk een nummer (Hot Identity Switch).
Nu is dit nog eenvoudiger. Bel dus altijd uit met het juiste nummer!

Bepaal welke nummers u kunt meesturen

Als beheerder kunt u instellen welke nummers er per gebruiker meegestuurd kunnen worden.
Stel dat u met drie nummers wilt kunnen uitbellen dan kent u aan elk van deze nummers een activatiecode toe.
Bel dit nummer om het als uitgaand nummer te activeren.

Hoe stelt u Multiple Caller ID in?

1. Log in als beheerder op de Simmpl centrale.
  2. Kies GEBRUIKERS > selecteer een gebruiker
  3. De Multiple Caller ID settings staan onderaan
  4. Schakel Multiple Caller ID aan
  5. Kies een nummer
  6. Zet na code [sterretje]4[sterretje]… de laatste 2 getallen vh nummer
  7. Doe dit voor alle nummers en kies opslaan.

Tip: Vul de activatiecode [sterretje]4[sterretje]… aan met de laatste 2 getallen van uw nummer, gemakkelijk te onthouden!

Hoe gebruikt u Multiple Caller ID?

Elk nummer heeft een eigen [sterretje]4[sterretje]… activatiecode.

1. Bel de activatiecode [sterretje]4[sterretje]… en wacht de toon af.
  2. Het nummer is nu geactiveerd als uitgaand nummer.
  3. U kunt nu uitbellen met het geactiveerde nummer.

U kunt het nummer ook wijzigen in de UC Panel
U kunt het nummer ook wijzigen met de VAMOS App

Tip: Stel de activatiecodes in als snelkiestoetsen op uw telefoon. Switch uw uitgaande nummer met één klik!

Komt u er niet uit, we helpen u graag.
Stel uw vraag via website chat, email of telefoon.

Team Callvoip