Shortcodes Simmpl (overzicht)

De Simmpl telefooncentrale is uitgerust met een aantal shortcodes ofwel codes waarmee u een bepaalde functie kunt in- of uitschakelen. Hieronder een overzicht van deze codes. Voor de meeste codes kan in plaats van de * ook een # worden gebruikt.

Call Pick-up

*8
Trek een ander gesprek naar uw toestel (NB: niet i.c.m. de wachtrij/Queue)

*8xx
Call pick-up binnen een gedefinieerde gebruikersgroep

Omleiding

Belplan-nr*xx
Togglecode: hiermee schakelt u omleiding xx aan of uit (aankondiging)

Wachtrijen / Call Queues

*100/#100
Togglecode: u logt hiermee in of uit de wachtrij(en) al naar gelang uw vorige status

*101/#101
Hiermee logt u in alle wachtrijen in

*102/#102
Hiermee zet u uw status in alle wachtrijen op pauze

*103/#103
Hiermee logt u uit alle wachtrijn uit

Persoonlijke voicemailbox

1233
Hiermee luistert u de persoonlijke voicemail af ( = voicemail van de gebruiker)

*96/#96
Hiermee luistert u de persoonlijke voicemail af ( = voicemail van de gebruiker)

Company voicemailboxen

1233(vmbox-nr)
Kies het voicemailbox-nummer en u luistert de voicemail van de betreffende box af

*96/#96(vmbox-nr)
Kies het voicemailbox-nummer en u luistert de voicemail van de betreffende box af

Met / zonder nummer naar buiten bellen

* 31 * [nr]
Togglecode: HotDesking voor het in-/uitloggen op een toestel

* 32 * [nr]
Togglecode: HotDesking voor het in-/uitloggen op een toestel

* 32 / # 32
Togglecode: HotDesking voor het in-/uitloggen op een toestel

HotDesking

* 35
Togglecode: HotDesking voor het in-/uitloggen op een toestel

* 35 * [int]
Togglecode: HotDesking voor het in-/uitloggen op een toestel

* 35 * [int] * [pin]
Togglecode: HotDesking voor het in-/uitloggen op een toestel