Overstappen of een schone lei?

Als je op deze pagina bent aanbeland, ben je nog maar één stap verwijderd van klant worden bij Callvoip! Dat vinden we natuurlijk geweldig en we gaan er alles aan doen om ook jou tot tevreden klant te maken en houden.

Misschien heb je al een telefoonnummer en wil je daar meer mee? Of je hebt je tot op heden met je mobiel gered maar zoekt nu naar de volgende stap qua telefonie. Of misschien ben je starter en op zoek naar een meegroeiende telefonie oplossing. Wie je ook bent, we denken graag mee en hebben een passende oplossing voor je. Beloofd!

Alles over overstappen
Overstappen of een schone lei?

Laten we beginnen

Ter zake: hoe kun je klant worden? Dat kan vanaf deze pagina op 3 verschillende manieren.
  1. Bel ons
  2. Vraag ons jou te bellen
  3. Vul ons aanvraagformulier in (kans bestaat dat we je dan ook bellen)

Als we eenmaal aan de praat raken, nemen we je mee door het proces en zorgen voor een probleemloze start als klant bij Callvoip. Voor jou geen zorgen, voor ons een kleine moeite!
Laten we beginnen

1: Bel ons

Noem ons ouderwets, maar wij bellen graag. Zo kunnen we jouw wensen aanhoren en belangrijker nog, de vragen stellen die jouw telefonie net wat slimmer maken dan je zelf had bedacht. Na dat gesprek gaan wij alles regelen zodat jij zo min mogelijk omkijken hebt naar het klant worden. Je hoeft dan alleen nog maar “Ja ik wil” te zeggen of mailen. ;-)

Nu bellen

2: Vraag ons jou te bellen

Leg je liever de bal bij ons als test van onze alertheid? Die uitdaging gaan we natuurlijk ook graag aan :-) Vul je gegevens onderaan deze pagina in en we nemen contact met je op voor een goed gesprek over jouw telefonie. Daarna regelen we alles voor je!Bel mij

3: Vul ons aanvraagformulier in

Heb je zelf al je onderzoek gedaan en weet je precies wat je wilt? Dan kun je natuurlijk ook meteen ons uitgebreide aanvraagformulier invullen. Dan kunnen we meteen aan de slag en ben je vlot online. Omdat wij als specialisten graag waarde toevoegen zou het kunnen dat we je toch nog even bellen om de details door te spreken.

Kom maar op met dat formulier (PDF)

JA! Ik wil klant worden