Handleiding Prefix-app

Heeft u meerdere nummers die op één of meer toestellen binnenkomen?
Wilt u met de juiste bedrijfsnaam aannemen?
Wilt u uw klant in de juiste taal kunnen aanspreken?
Of wilt u weten via welke menu-optie een klant binnenkomt?

Simmpl! Met de prefix-app is dit mogelijk!

De Callvoip Prefix-app is een prachtige nieuwe feature om te zien hoe een gesprek op uw toestel binnenkomt. Dit is handig als u:

• meerdere bedrijfsnummers heeft, of een zaak- en privé-nummer
  • een keuzemenu heeft met keuze voor bv. meerdere talen of afdelingen

De prefix stelt u in staat om een zelfgekozen naam, nummer of code in te stellen. Deze wordt dan vóór het nummer van de beller in uw toesteldisplay getoond. Zo ziet u via welk nummer een gesprek binnenkomt en zo kunt u het gesprek met de juiste bedrijfsnaam opnemen!

Hoe stelt u de Prefix-app in?

1. Log in en ga in het menu naar belplannen, open het juiste belplan
  2. Klik en sleep de prefix-app naar de juiste plek in uw belroute
  3. Vul een code of naam in; deze wordt in uw display getoond voor het nummer van de beller.

Voorbeeld 1: zaak en prive

U heeft meerdere nummers, bv. zaak en privé, en wilt gesprekken op hetzelfde toestel ontvangen. Met de prefix kunt u zien op welk nummer u gebeld wordt en met de juiste naam aannemen.

Voorbeeld 2: prefix per menu-optie

U heeft een keuzemenu en kunt aan elke optie een prefix toekennen. U kunt zo zien welke keuze een beller maakt. Dit is bv. handig als u een beller voor een taal of afdeling laat kiezen.