Handleiding Click-to-Dial

Nu ook voor Microsoft Edge!

Click-to-Dial is een gratis plug-in voor Google Chrome waarmee telefoonnummers op websites klikbaar worden zodat je sneller kunt bellen.
En het biedt nog veer meer!

Download Click-to-Dial Gratis voor Google Chrome!
Bekijk instructievideo van de Click to Dial installatie
Bekijk instructievideo hoe Click to Dial werkt

Click-to-Dial Chrome plugin

Breid de Callvoip telefooncentrale uit met de gratis Chrome plug-in!De plug-in biedt een schat aan mogelijkheden waar je elke dag plezier van hebt, waaronder:

• Click-to-Dial: klik en bel vanaf je eigen VoIP-toestel
  • Bedrijfstelefoonboek: telefoonboek met nummers en namen voor alle collega’s
  • Popup inkomende gesprekken met het nummer en de naam
  • Logboek: alle in-/uitgaande gesprekken, met datum, tijd en tijdsduur
  • Yealink telefoonboek: koppel al je Yealink-toestellen met het adresboek
  • Nummer-kopieer-functie: klik en kopieer een nummer
  • Collega-tab: bel collega’s en verbind gesprekken intern door
  • Volledig-scherm-modus: toon alle tabbladen in één browservenster
  • Meer informatie over Click-to-Dial

Join the app!

• Download de app hier
  • Log in met Simmpl gebruikersnaam en wachtwoord
  • Activeer en klaar!

0. Log in op de app

Installeer de app via deze link.

1. Settings-tab: stel de app in

Stel de app in zodat hij bij jouw wensen aansluit:

2. Historie-tab: al je belverkeer in één oogopslag

Al het belverkeer wordt getoond, voorzie nummers van namen en bookmark deze. Zie wie wanneer en hoe lang heeft gebeld en kopieer nummers:

3. Contacten-tab: zie en beheer je telefoonboek

Bookmark contacten en bepaal of ze gedeeld (voor iedereen) of privé zijn, voeg nieuwe adresboek-items toe:

4. Collega-tab: collega’s, status, bel en verbind door

Intern telefoonboek met de actuele bel-status van collega’s. Klik en bel een collega, en verbind gesprekken gemakkelijk intern door, met en zonder ruggespraak:

5. Koppel al je Yealinks!

Koppel het adresboek eenvoudig zodat het uitleesbaar is voor al je Yealink-toestellen. Dat gaat gemakkelijk via de advanced provisioning van de Callvoip-centrale, en je kunt het ook handmatig instellen.

In de handleiding (button DOWNLOAD rechts onder het menu) lees je in detail hoe je dit in een handomdraai zelf kunt doen.
Of klik hier: download de Callvoip Click to Dial handleiding