Click-to-Dial snelstart handleiding

Click-to-Dial is een gratis extensie voor Google Chrome waarmee weergegeven telefoonnummers op websites klikbaar worden zodat u sneller kunt bellen.

Breid de Simmpl telefooncentrale uit met de gratis Simmpl Chrome app

  • Click-to-Dial: klik en bel vanaf je eigen toestel
  • Bedrijfs- / privé telefoonboek: met nummers en namen
  • Popup inkomende gesprekken: met nummers en namen
  • Logboek: alle gesprekken van / naar je eigen toestel
  • Yealink telefoonboek: adresboek uitleesbaar door uw Yealink toestellen
  • Nummer-kopieer-functie: klik en kopieer een nummer
  • Meer informatie over Click-to-Dial

Join the app!

  • Download de app hier
  • Log in met Simmpl gebruikersnaam en wachtwoord
  • Activeer en klaar!




Inhoudsopgave

Uw vraag niet beantwoord?

Heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen? Bel ons dan tijdens kantoor uren op 050 – 820 00 00, stuur ons een e-mail op support@callvoip.nl of stel uw vraag via onze chat.

Waarmee kunnen we je helpen?

{{ posts.title | markdownify }}