Faxbox gebruiken (Quickstart)

Zonder faxapparaat een fax versturen, dat kan toch niet? Jawel, en dat is super Simmpl met onze telefooncentrale! Volg deze handleiding en uw eerste fax zal binnen een mum van tijd verstuurd zijn!

Stap 1: Inloggen op uw fax dashboard

Log in op het UC Panel en klik in het menu links op Faxes.

Stap 2: Een fax versturen

Klik op button [Send Fax] en vul het formulier in:

Stap 3: controleer of verzending gelukt is

Klik in het fax dashboard nu op [Sent] om de status te controleren
Klik rechts op een regel voor meer opties.

Lukt versturen niet?
Dan wordt een nieuwe poging gedaan zodat de kans op succesvol versturen erg groot is!

Faxrapport
Na afloop ontvangt u op uw emailadres een faxrapport met de status (wel/niet succesvol verstuurd en een kopie van het eerste blad.

Belangrijke faxadviezen voor de beste resultaten:

• fax max 10 pagina’s in één fax. Is uw document groter? Deel het op in losse faxen.
  • hou de bestandsgrootte beperkt tot ca 16MB
  • gebruik geen rare tekens of lettertypes om te voorkomen dat deze in onbekende tekens en daarmee onleesbaar overkomen.