Koppel Callvoip met Microsoft Teams

Microsoft Teams is een veel gebruikt communicatiesysteem. Sinds Corona is het gebruik ervan voor videobellen enorm gegroeid en daarmee ook de vraag of het kan worden gekoppeld met het Callvoip-telefoonsysteem, met als doel dat je op je zakelijke nummer kunt bellen en gebeld kunt worden, waarbij je je Teams-apps en apparatuur gebruikt. Goed nieuws: dit is mogelijk, wij bieden een naadloze koppeling voor integratie van MS Teams met je Callvoip-systeem!
Direct aanvragen
Koppel Callvoip met Microsoft Teams

Jouw team nog flexibeler

MS Teams kan worden gebruikt op elke PC, Mac of mobiel apparaat, en dat voegt flexibiliteit en plaats-onafhankelijkheid toe aan jouw team. Iedereen kan nu nog eenvoudiger inkomend en uitgaand zakelijk bellen - waar dan ook en met welke apparatuur dan ook.

Hoe werkt het?
Jouw team nog flexibeler

MS Teams apparatuur

En natuurlijk ontbreekt de apparatuur niet. Kies je voor het integreren van Callvoip met MS Teams, denk dan aan het gemak van een fijn bureautoestel. Hiermee beschik je nagenoeg over dezelfde functies als met de Teams app, zoals je contacten en agenda. De Teeams-geschikte VoIP-toestellen van Yealink zijn er in een aantal uitvoeringen, met touchscreen, camera, of kantelbaar display. Voor elke wens een model.

Bekijk het aanbod bij Callvoip.shop

Bereikbaar met de technologie van Callvoip

Wat zijn de kosten?
Maandelijks p/gebruiker €5.00
Eenmalig p/gebruiker €15.00

MS Teams-koppeling

De MS Teams-koppeling kost 5 euro per koppeling (gebruiker) per maand.

Nu aanvragen: