Koppel Callvoip met Microsoft Teams

Met de gewenning aan het MS Teams systeem en de grote footprint van Microsoft is het niet onlogisch dat bedrijven zoeken naar een integratie van hun vaste zakelijke telefonie met Microsoft Teams.

Maar wat komt er allemaal bij kijken? Hoeveel tijd kost het om een koppeling te maken? En hoe ziet de integratie er dan uit?

Om antwoord te geven op deze vragen hebben we een whitepaper geschreven. Deze whitepaper is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is een verrijking van MS Teams met een zakelijk telefoonnummer.

MS Teams Whitepaper aanvragen
Koppel Callvoip met Microsoft Teams

Jouw team nog flexibeler

Microsoft Teams is een veel gebruikt communicatiesysteem. Daarnaast kan MS Teams gebruikt worden op elke PC, Mac of mobiel apparaat, en dat voegt flexibiliteit en plaats-onafhankelijkheid toe aan jouw team. Iedereen kan nu nog eenvoudiger inkomend en uitgaand zakelijk bellen met de koppeling tussen MS Teams en de callvoip telefooncentrale- waar dan ook en met welke apparatuur dan ook.

Hoe werkt het?
Jouw team nog flexibeler

MS Teams apparatuur

En natuurlijk ontbreekt de apparatuur niet. Kies je voor het integreren van Callvoip met MS Teams, denk dan aan het gemak van een fijn bureautoestel. Hiermee beschik je nagenoeg over dezelfde functies als met de Teams app, zoals je contacten en agenda. De Teeams-geschikte VoIP-toestellen van Yealink zijn er in een aantal uitvoeringen, met touchscreen, camera, of kantelbaar display. Voor elke wens een model.

Bekijk het aanbod bij Callvoip.shop

Bereikbaar met de technologie van Callvoip

Vraag nu de whitepaper "Koppel MS Teams met Callvoip" aan

Je ontvangt eenmalig een e-mail met daarin een link om de whitepaper te downloaden.

*Wij zullen éénmalig contact opnemen via e-mail voor terugkoppeling over de whitepaper.