Zoiper softphone

Wil je bellen via de computer?

Overweeg dan het gebruik van onze eigen Webcalls: dat is bellen via de browser, dus geen software, geen installatie, geen drivers en bijbehorende problemen , en werkt op elk besturingssysteem.

Moet het een softphone zijn?

Heb je toch de voorkeur voor een belprogramma, overweeg dan het gebruik van de Zoiper softphone: een software-matige telefoon; een belprogramma op je computer. Sluit een headset aan op de computer, bv via USB, en klaar. Zoiper is een gratis softphone voor Windows, Mac, iOS en Android. Zoiper werkt goed met Callvoip: dit betekent echter geen garantie voor een goede verbinding. Een computer heeft een eigen agenda en Zoiper staat hierbij niet altijd bovenaan. En er zijn meer factoren van invloed op de uiteindelijke spraakkwaliteit, bv andere processen, programma’s en prioriteiten op de waarop Zoiper wordt gebruikt.

Wat te doen? Probeert het en kijk hoe het jou bevalt.
Links onder het menu vindt je de link naar onze tips bij installatie.

Zoiper downloaden

Klik hier om Zoiper gratis te downloaden:
https://www.zoiper.com/en/voip-softphone/download/current

Maak op de Callvoip centrale een toestelaccount aan, en registreer deze in de Zoiper software.

Download de handleiding

Hier vind je de handleiding:
Handleiding Zoiper instellen voor Callvoip

USB Headset nodig?

Bij de Zoiper softphone heb je een USB headset nodig.
Klik hier voor een selectie USB headset op www.callvoip.shop.