Team

Het team van Callvoip

Callvoip is de zakelijke telefonieprovider waar persoonlijk contact centraal staat. Maak daarom kennis met ons team en weet wie u aan de lijn heeft.
Foto van Robert Tijdhof

Robert Tijdhof

Algemeen Directeur

Heeft veel kennis in huis. Ziet overal oplossingen met handige apparatuur. Altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Rijdt in een witte auto en drinkt de koffie zwart. Heeft niets met favoriete FC te maken, al komt Twente uit dezelfde buurt.

Foto van Marieke Timmer

Marieke Timmer

Business Operations

Orakel van Callvoip. Maakt ambassadeurs van klanten. Maar nog liever fans. Zelf fan van planten en mooie vergezichten. Mag graag uit eten. Schijnt een zak koffiebonen per dag weg te drinken.

Foto van Herman Willems

Herman Willems

Technisch logistiek medewerker

Heeft de nauwkeurigheid van een precisie-instrument. Is dit misschien ook wel, hoewel we betwijfelen of die wel anekdotes kunnen vertellen. Deelt graag de koffie uit. Passie voor techniek.

Foto van Lynn de Goede

Lynn de Goede

Administratie

Porteert je waar je bij staat, na grondige check. Draagt zorg voor alle processen zodra je klant wordt. Maakt meer lawaai dan je denkt. Heeft iets met Griekenland. Vindt het leuk om op een paard te zitten.

Foto van Lennart Swennenhuis

Lennart Swennenhuis

Commercieel Medewerker

Maakt graag klanten van leads. Denkt en veert mee maar geeft ook advies. Eet vermoedelijk een doos eieren per dag. ’t Is een raadsel hoe, maar kijkt zowel golf als Formule 1.

Foto van Dion Steen

Dion Steen

Commercieel Medewerker

Vindt het leuk om jouw probleem op te lossen. Zeer behulpzaam te noemen. Was al Formule 1 fan, maar rijdt zelf liever op twee wielen.

Foto van Tim van der Horst

Tim van der Horst

Marketingmedewerker

De grafische man. Maakt mooie plaatjes of het niets is en weet daarbij de juiste boodschap over te brengen. Doet ie met zo’n raar klinkend toetenbord. Vermoedelijk een gamer. Typt in vreemde talen.

Foto van Roy Liezen

Roy Liezen

Interim Marketing Manager

Een door de wol geverfde marketingman met oneindig veel ideeën. Deelt deze ideeën graag naast vele andere zaken. Haalt zichtbaar plezier uit inspireren en motiveren. Zit weleens op de racefiets. En voedt ook nog een dochter op.

Foto van Tim Schouwenaar

Tim Schouwenaar

Support/Marketing

Is breed inzetbaar want heeft veel kennis van marketing maar ook een gezond boerenverstand om de techniek met logica te benaderen. Komt op het werk met zo'n pedelec waardoor Leens - Groningen - Leens een eitje wordt met zonder auto. Thuis ook druk met een gezin waar sinds kort ook katten bij horen.

Daag ons uit!
Wedden dat we ook jou fan maken?
Ontdek het gemak van Callvoip en werk met onze slimme Qaller app.
Test onze online centrale en grenzeloze dienstverlening daarom gratis 1 week en dan zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaring!

Geen zorgen: stopt vanzelf na 7 dagen, geen kleine lettertjes.