Alles over integratie met mobiel

Jouw smartphone is het hart van veel communicatie. Als jouw zakelijke telefonieprovider voor het vaste nummer hebben we verschillende manieren om die 2 bij elkaar te brengen. Wat te denken van een app waarmee je doorschakelingen kunt beïnvloeden? Of zelfs bellen met je vaste nummer op de smartphone. Of Whatsapp op datzelfde vaste nummer? En met onze sim oplossing VAMOS vervaagt de grens tussen vast mobiel helemaal.

Nog geen Callvoip klant?
Alles over integratie met mobiel

Onze standaard

Als jouw zakelijke telefonieprovider negeren wij jouw smartphone zeker niet! Vanzelfsprekend kunnen we op enig moment jouw vaste nummer doorschakelen naar mobiel. Maar met onze Qaller app op je mobiel kun je ook overal bepaalde routes in je belplan wijzigen. En niet van ons, maar wel warm aanbevolen: Whatsapp Business, op je vaste nummer! We helpen je graag.

Vergelijking integraties
Onze standaard

Wat is dat: Qaller app?

Onze smartphone app heet Qaller. Hij is zowel voor de iPhone als een Android toestel gratis te downloaden in de desbetreffende app store. Je zou het een afstandsbediening kunnen noemen voor onze centrale: je regelt er doorschakelingen mee, of activeert een storingsbandje. Waar je ook bent. Ideaal toch?


Meer informatie

Wat is dat: Qaller Plus app?

De Qaller app als afstandsbediening is met één druk op de knop om te toveren tot een volwaardig kantoortoestel. Bel met jouw smartphone uit met je vaste nummer en ontvang telefoontjes. Verbind gesprekken door, bel intern gratis met collega’s en zie of ze in gesprek zijn.Meer informatie

Wat is dat: Vamos SIM?

Stel je eens voor: alles wat met bellen en gebeld worden te maken heeft, vast en mobiel, samen in 1 smartphone. Bellen met vast nummer zonder app, gewoon met je standaard telefoon functie. Kiezen of je vast, mobiel of anoniem uitbelt, mensen in de wacht zetten, doorverbinden. Alles is mogelijk.


Meer informatie