Callvoip apps downloads

Download direct de tools en apps die te gebruiken zijn in combinatie met de Callvoip dienst.

Computer / Browser downloads

Click to Dial
Handleiding
Download hier
Browser Authenticator
Download hier
Callvoip Desktop Icons
Download Blauw
Download Oranje
Download Groen

Smartphone app downloads

Downloads voor iPhones:
Downloads voor Androids:
Qaller app
Handleiding

Koppelcode
Of download hier
Of download hier
Google Authenticator
Lees meer over 2FA
Of download hier
Of download hier
Microsoft Authenticator
Lees meer over 2FA
Of download hier
Of download hier
VAMOS app
Handleiding
Of download hier
Of download hier

Voorbeeld van de Authenticators

Tip: Druk op het + icoontje in de app & scan de QR-code die wordt getoond in de Callvoip centrale tijdens het toevoegen van Authenticator.

Google Authenticator:
Microsoft Authenticator:
Microsoft Authenticator:
Na het toevoegen staat “Callvoip + je gebruikersnaam” in de lijst met codes. Gebruik deze code om veilig in te loggen via 2FA!