Kennis van elke branche

De leukste uitdaging voor ons is het optimaal inzetten van onze kennis van hosted telefonie bij onze klanten. Met ruim 10 jaar ervaring en inmiddels duizenden klanten, zijn we in nagenoeg elke branche actief. Die ervaring delen we graag zodat ook jouw bedrijf optimaal gebruik kan maken van de slimme communicatiemogelijkheden die we bieden.
In 30 minuten samen naar jouw perfecte oplossing
Kennis van elke branche

Alles voor de Zonne-energie branche

Callvoip is specialist in het leveren van telefonie aan bedrijven in de zonne-energie branche. Met een uitgekiende telefooncentrale, een prachtige CRM-koppeling met het branchepakket 2Solar en je vaste, zakelijke telefoonnummers ook op je mobiel heb je alles onder één dak voor optimale bereikbaarheid.

Hosted telefonie voor de zonne-energie branche
Alles voor de Zonne-energie branche

Alles voor tandartsen

Telefonie voor een tandartsenpraktijk vraagt specifieke kennis en toepassingen om ervoor te zorgen dat alle aspecten van een praktijk optimaal bediend worden. Denk aan een geavanceerde wachtrij voor de drukke momenten, slimme op maat inrichtingen van spoeddiensten en handige koppelingen met alle veelvoorkomende CRM systemen voor tandartspraktijken (o.a. Bytegear, Exquise, Simplex, Oase Dental). Dit vind je allemaal bij ons en vele tandartsen gingen je voor.

Bekijk onze oplossing voor tandartsen
Alles voor tandartsen

Hosted telefonie voor de advocatuur

We bieden telefonie aan zelfstandige advocaten en aan grotere praktijken met vaak meer dan 20 medewerkers. In elke situatie vormt een professionele bereikbaarheid vaak de basis. Daarnaast staan zaken als veiligheid en de mogelijkheid om elektronisch faxen te kunnen versturen/ontvangen hoog op de lijst met vereiste functionaliteiten. Onze hosted telefonieoplossing sluit hier naadloos op aan.

Ontdek onze oplossing voor advocaten
Hosted telefonie voor de advocatuur

VaMo oplossing voor de makelaardij

Makelaars zijn veel onderweg voor bezichtigingen, opnames en taxaties. Dan is het een prettig idee als de spin in het web op kantoor snel kan schakelen met de makelaar. Hiervoor bieden we een slimme vast mobiel integratie. De smartphone wordt hiermee een volwaardig IP toestel waarmee kan worden doorverbonden en het vaste nummer kan worden meegezonden. Voor het kantoor bieden we efficiënte koppelingen met de software.

Bekijk onze oplossing voor makelaars
VaMo oplossing voor de makelaardij

Slimme integratie voor recruitment

Werving en selectie is een intensief proces dat gepaard gaat met veel telefonisch contact. Om kosten te besparen bieden we belbundels zodat de maandelijkse kosten voor belverkeer naar vast en mobiel binnen Nederland zijn afgekocht. Binnen recruitment is onze gratis click to dial app ook erg populair. Stel je eens voor: met 1 druk op de knop bellen, een centraal telefoonboek via de browser en de naam van de beller direct in beeld.

Bekijk hier onze recruitment oplossing
Slimme integratie voor recruitment

Hosted VoIP voor fysiotherapie

Binnen een fysiotherapiepraktijk zien we vaak een configuratie met een vast toestel en meerdere draadloze DECT toestellen voor de therapeuten. Voor een professionele bereikbaarheid worden persoonlijke meldteksten gebruikt in combinatie met een wachtrij en/of keuzemenu. Met slimme schakelaars op het toestel of via onze app Qaller kan de bereikbaarheid op elk moment worden aangepast.

Onze oplossing voor fysiotherapie
Hosted VoIP voor fysiotherapie

Mijn branche staat er niet bij

Dat is heel goed mogelijk. Dit is slechts een greep uit de branches waarin we actief zijn. We leveren telefonie bij de leukste organisaties, variërend van Autobedrijven tot Zorginstellingen. We staan klaar om te laten zien wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Ik werk in de ICT-sector

Je kent hosted telefonie. Toch zul je versteld staan van de mogelijkheden die we bieden.

Onze oplossing voor de ICT

Ik heb een kapsalon

Bellen en knippen gaan vaak niet samen. Slimme bereikbaarheid is de oplossing.

Ik wil ook slim bereikbaar zijn

Voor de toppers in marketing

Je kunt thuis werken, bij een klant of op kantoor. Flexibiliteit is het toverwoord.

Ja, flexibiliteit past bij ons

Speciaal voor tandartsen

Een rooster aanpassen? Stel eenvoudig de juiste boodschap op het juiste moment in.

Oplossing voor tandartspraktijken

Assurantiekantoor

Telefonie en betrouwbaar internet piekfijn in orde maar meer verstand van verzekeren?

Ontdek hoe we dit regelen

Wij hebben een webwinkel

Met een slim keuzemenu komt de klant direct terecht bij de juiste persoon.

Bekijk onze E-commerce oplossing

Bereikbaar met de technologie van Callvoip