Callvoip Business FTTH instellen

Algemeen

De Callvoip Business FTTH-internetverbindingen zijn meestel van het type PPPoE en er kunnen per type apparaat verschillen zijn in de beste instellingswijze.

Encapsulatie
PPPoE (FRITZ!Box)
PPPoA (Draytek)

VPI
0

VCI
35

Username | Password
callvoip | callvoip

DNS-server 1
62.212.131.101

DNS-server 2
62.212.131.130

SMTP-server
smtp.ipcentraal.nl

Draytek

Log in en ga naar WAN en vervolgens General Setup. Kies WAN2 (= router-poort) en stel deze in zoals hieronder aangegeven. Belangrijk: laat veld Display Name leeg

Ga nu naar WAN en vervolgens naar Internet Access en op WAN2. Stel deze in op PPPoE en neem de onderstaande instellen over. Bij username en password kunt u ‘callvoip’ invullen.