Callvoip FTTH (glasvezel) instellen

Algemeen

De Callvoip Business FTTH-internetverbindingen zijn meestel van het type PPPoE en er kunnen per type apparaat verschillen zijn in de beste instellingswijze.

Encapsulatie
PPPoE (FRITZ!Box)
PPPoA (Draytek)
VPI
0
VCI
35
Username | Password
callvoip | callvoip
DNS-server 1
62.212.131.101
DNS-server 2
62.212.131.130
SMTP-server
smtp.ipcentraal.nl

Draytek

Log in en ga naar WAN en vervolgens General Setup. Kies WAN2 (= router-poort) en stel deze in zoals hieronder aangegeven. Belangrijk: laat veld Display Name leeg

Ga nu naar WAN en vervolgens naar Internet Access en op WAN2. Stel deze in op PPPoE en neem de onderstaande instellen over. Bij username en password kunt u ‘callvoip’ invullen.

Uw vraag niet beantwoord?

Heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen? Bel ons dan tijdens kantoor uren op 050 – 820 00 00, stuur ons een e-mail op callvoip@callvoip.nl of stel uw vraag via onze chat.