Uitgelicht

Hoe Callvoip rust brengt op de winkelvloer bij EP Zijlstra

Lees verder

Succesverhalen van Callvoip

Callvoip zorgt ervoor dat u als ondernemer altijd bereikbaar bent. Dat gaat verder dan alleen maar telefonie. Lees hier een aantal succesoplossingen voor onze klanten en hun ervaring met Callvoip.

Welcura maakt gebruik van de piketdienst van Callvoip

Geplaatst op: 26/3/2024 Soms is het niet alleen een kwestie van willen helpen, maar ook van snel kunnen handelen. Rianne ontdekte dit snel toen ze per 1 januari begon bij Welcura, een organisatie die ondersteuning biedt aan mensen met ASS (Autismespectrumstoornis). Er werd haar gevraagd om de bereikbaarheidsdienst op zich te nemen, een essentieel onderdeel van het zorgproces bij Welcura. Piketnummer bleek de oplossing Voorheen was het systeem gebaseerd op een rooster, waarbij medewerkers op specifieke tijdstippen konden worden benaderd.

Hoe Callvoip rust brengt op de winkelvloer bij EP Zijlstra

Geplaatst op: 26/3/2024 In het centrum van Heerlerheide ligt EP Zijlstra, een elektronicawinkel die bekend staat om zijn uitstekende klantenservice en kwaliteitsproducten. Tijdens een recent gesprek met Sám, een ambassadeur van Callvoip en bevriend met 1 van de managers, ontdekten wij hoe ze bij EP Zijlstra een bron van rust en efficiëntie hebben gevonden in de drukte van de winkelvloer, dankzij de implementatie van Callvoip. Eindeloze strijd Sám vertelde ons over de uitdagingen die EP Zijlstra voorheen tegenkwamen.