Gigaset IP Pro (provisioning)

Wij adviseren om de Maxwell via AUTO PROVISIONING automatisch door de telefooncentrale te laten instellen: dit gaat snel en de resultaten zijn goed. Bij het aanmaken van een toestelaccount vindt u deze optie.
De Simmpl beheerpagina vraagt om: MAC adres en MAC ID:

Deze 2 codes vindt u in de Maxwell in menu STATUS:

Vul deze 2 gegevens in en doorloop de wizard op de SIMMPL centrale om te zorgen dat het juiste gebruikersaccount in de Maxwell wordt gezet.

De sneltoetsen van de Maxwell zijn op de SIMMPL centrale in te stellen via de knop CUSTOMIZE DEVICE BEHAVIOUR, zo kunnen de toetsen als lijn-toets, snel-toets of BLF-toets worden ingesteld.

U kunt in het toestel ook instellingen bekijken.
Als u wijzigingen doorvoert zal de auto provisioning de instellingen ca 12 uur later weer terugzetten naar de instellingen op de server.