VoIP CTI vergelijkingstabel

kun je hier ook een klein verhaaltje boven zetten? Iets van: Bij een inkomend gesprek is het énige dat bekend is het nummer. Is het niet fijn als er een koppeling wordt gemaakt met systemen waarin de bijbehorende klantgegevens bekend zijn? Natuurlijk! En neem van ons aan: als je deze integratie hebt, dan wil je geen dag meer zonder.
In deze tabel zie je onze integratiemogelijkheden op een rij. Meer weten? Klik hier: Click2Dial | VoIP CTI | API

Doorverbinden naar mobiel
Algemeen
Omschrijving schakel door naar mobiel met de doorverbind-app op de telefooncentralel
Kosten éénmalig (ex BTW) €0,-
Kosten per maand (ex BTW) €0,-
Algemeen
Abonnement zelf op Callvoip aan/uit te zetten? n.v.t.
Kostenloos bellen naar collega's?

*Laat een developer een maatwerkkoppeling ontwikkelen met uw CRM applicatie, Wij brengen u graag in contact met deskundige programmeurs met kennis van de Simmpl API.