Alles over veilig bellen

Wij vinden het belangrijk dat jij veilig kunt bellen. En dat gaat verder dan een moeilijk te raden wachtwoord voor de centrale. We hanteren een hoge standaard voor al onze klanten met functies als 2FA en TLS ondersteuning. Is dat voor jou om welke reden dan ook niet voldoende? Dan zijn er extra mogelijkheden zoals volledige versleuteling van al jouw gesprekken.

Ook veilig telefoneren?
Alles over veilig bellen

Onze standaard

Veiligheid begint met het zo moeilijk mogelijk maken voor kwaadwillenden om in de beheeromgeving te komen. Daarom kennen we geen beheerdersrechten toe aan elke gebruiker en bieden we 2 Factor Authentication (2FA) zodat bij elke login naast een gebruikersnaam/wachtwoord combinatie een extra stap op je mobiel nodig is om in de centrale te komen.
Onze standaard

Wat is dat: 2FA?

Hoe lang en ingewikkeld je wachtwoord ook is, bij een hack kunnen kwaadwillenden het toch achterhalen. Is jouw account beveiligd met 2 Factor Authentication dan kan niemand erin die niet ook over jouw mobiel beschikt. Een geruststellend idee!Meer informatie

Wat is dat: TLS?

Transport Layer Security (TLS) is een beveiligingsprotocol speciaal voor VoIP telefonie. Het is vergelijkbaar met het HTTPS certificaat voor websites en zorgt ervoor dat de verbindingen tussen onze centrale en de toestellen beveiligd kunnen worden. Onze centrale ondersteunt dit in ieder geval, maar de werking is ook afhankelijk van je toestellen.

Meer informatie

Wat is dat: SRTP versleuteling?

Waar TLS de verbinding beveiligt, beveiligt deze SRTP versleuteling jouw daadwerkelijke gesprekken. SRTP staat voor Secure Real-time Transport Protocol en zorgt ervoor dat de spraak versleuteld verzonden wordt. Interne gesprekken en de spraak tussen jouw toestellen en onze centrale is allemaal versleuteld.


Meer informatie