Alles over integratie

Natuurlijk wil jij zo efficiënt mogelijk werken. Het met elkaar koppelen van de systemen waarmee je werkt kan dan veel tijdswinst opleveren. En wij hebben goed nieuws: wij hebben een standaard Chrome integratie en kunnen ook nog eens koppelen met lange lijst pakketten. Dus onze telefonie praat met jouw eigen systeem!

Callvoip CRM Marketplace
Alles over integratie

Onze standaard

Wij vinden dat integratie erbij hoort. Daarom zit bij onze centrale standaard al een integratie inbegrepen met onze Chrome Extensie Click-to-Dial. Popups van telefoontjes, een bedrijfstelefoonboek en meer. Wil je integratie met jouw eigen systeem? Dan komt de CRM Lookup in beeld: de uitbreiding van de Click-to-Dial. Of de overtreffende trap: VoIP CTI waarbij jouw PC gekoppeld wordt.

Bekijk alle beschikbare pakketten
Onze standaard

Customized popups en bubbles

Elk gesprek weer biedt integratie jou gemak, overzicht en duidelijkheid. Afhankelijk van de gekozen integratie kun je de popup customizen met knoppen, zie je met welke collega de beller voor het laatst sprak en wanneer en kun je bepalen waar de notificatie in je scherm verschijnt! En uiteraard is er de doorklik naar de juiste pagina in jouw klantsysteem! Als je dit eenmaal ervaart wil je na een dag niet meer zonder!

Lees meer over de slimme pop-up Bubble

Wat is dat: Click-to-Dial?

Deze Chrome Extensie maakt het leven al een stuk makkelijker. Popups van je gesprekken, met 1 klik uitbellen naar nummers op websites en een bedrijfstelefoonboek voor je Yealink. Allemaal standaard, zonder meerprijs!

Meer informatie

Wat is dat: CRM Lookup?

Breid de Click-to-Dial extensie uit met een koppeling met jouw eigen CRM. Met een klik op de popup van het telefoongesprek open je de bijbehorende klantgegevens. Kun jij je concentreren op het gesprek zelf!

Meer informatie

Wat is dat: VoIP CTI?

Onafhankelijk van je browser koppelen met onze centrale? Dat kan met onze VoIP CTI oplossingen. Meer dan 100 pakketten zijn geschikt dus de kans dat die van jou ertussen zit is groot!


Meer informatie