Alles over integratie

Natuurlijk wil jij zo efficiënt mogelijk werken. Het met elkaar koppelen van de systemen waarmee je werkt kan dan veel tijdswinst opleveren. En wij hebben goed nieuws: wij hebben een standaard Chrome integratie en kunnen ook nog eens koppelen met een lange lijst pakketten. Onze telefonie praat met jouw eigen systeem.

CRM Integratie Marketplace
Alles over integratie

Onze standaard integratie

Wij vinden dat integratie erbij hoort. Daarom zit bij onze centrale standaard al een integratie inbegrepen met onze Chrome Extensie Click-to-Dial. Popups van telefoontjes, een bedrijfstelefoonboek en meer. Wil je integratie met jouw eigen systeem? Maak dan kennis met onze volledige CRM integratie. Klantgegevens meteen bij de hand, gemakkelijk uitbellen en meer.

CRM integratie aanvragen
Onze standaard integratie

Slim Telefoonboek

Heb je een bedrijfstelefoonboek, bv in Google, Microsoft, Zendesk of Exact? Koppel deze dan met een snelle handeling aan de Callvoip-centrale. Je ziet dan de klantgegevens bij inkomende en uitgaande telefoontjes in Webcalls, Qaller, Vamos én op jouw vaste toestel.

Meer over Slim Telefoonboek

Customized popups en bubbles

Elk gesprek weer biedt integratie jou gemak, overzicht en duidelijkheid. Afhankelijk van de gekozen integratie kun je de popup customizen met knoppen, zie je met welke collega de beller voor het laatst sprak en wanneer en kun je bepalen waar de notificatie in je scherm verschijnt! En uiteraard is er de doorklik naar de juiste pagina in jouw klantsysteem! Als je dit eenmaal ervaart wil je na een dag niet meer zonder!

Alle functies van Bubble

Wat is dat: Click-to-Dial?

Deze Chrome Extensie maakt het leven al een stuk makkelijker. Popups van je gesprekken, met 1 klik uitbellen naar nummers op websites en een bedrijfstelefoonboek voor je Yealink. Allemaal standaard, zonder meerprijs!

Meer informatie

Wat is dat: Slim Telefoonboek?

Het Slimme Telefoonboek zorgt dat je de gegevens uit je bestaande bedrijfstelefoonboek of CRM systeem gemakkelijk kunt koppelen aan Webcalls, Qaller, Vamos en je vaste telefoontoestel

Meer informatie

Wat is dat: CRM integratie?

Jouw CRM koppelen met onze centrale? Dat kan met onze VoIP CTI oplossingen. We hebben een complete Marketplace met CRM pakketten die zijn geschikt zijn dus de kans dat die van jou ertussen zit is groot!

Bekijk onze Marketplace