Alles over internet

Zonder internet staat de wereld stil. Wij begrijpen dat een internetverbinding vooral betrouwbaar moet zijn. Er zijn nu eenmaal weinig organisaties meer die ongehinderd door kunnen wanneer de internetverbinding eruit ligt. Altijd online dus, maar ook graag wel beetje snel. Daarom leveren we je alle soorten en maten internetverbindingen. ADSL/VDSL, kabel, glasvezel of een professionele 4G oplossing.

Postcode Check
Alles over internet

Onze standaard

Vaak is het bij zakelijke internetverbindingen kiezen geblazen: veel betalen of geknepen snelheden. Bij ons is dat niet: wij leveren altijd de maximaal mogelijke snelheid op jouw ADSL/VDSL lijn tegen een scherp tarief. Bovendien bij ons geen ‘providermodem’ van inferieure kwaliteit. We leveren topapparatuur van FRITZ! of Draytek. En ben je ook telefonieklant? Dan heb je lekker 1 aanspreekpunt én krijg je een mooie combinatiekorting!
Onze standaard

Wat is dat: Callvoip DSL?

Internet via de welbekende koperdraad: ADSL, VDSL en VVDSL. Afhankelijk van de infrastructuur die op jouw adres beschikbaar is, kunnen hier razendsnelle verbindingen geleverd worden. En wat mogelijk is, krijg je ook van ons: maximale snelheid!

Meer informatie

Wat is dat: Callvoip Glasvezel?

Is op jouw adres een glasvezel (FttH: Fiber to the Home) beschikbaar? Dan heb je geluk! Heel hoge snelheden zijn dan namelijk mogelijk. en je kunt net zo snel uploaden als downloaden. Altijd voldoende bandbreedte dus, wat je ook doet.

Meer informatie

Wat is dat: Ziggo kabel via Callvoip?

Het best geteste internet volgens Tweakers, al jaren, komt van Ziggo. Het snelle netwerk is ook zakelijk een top product. Daarom kun je via Callvoip nu ook jouw Ziggo aansluiting regelen. Wel zo handig dat je alleen maar ons hoeft te bellen als iets mis is, toch? En dat zonder hogere kosten!


Meer informatie

Wat is dat: 4G oplossing?

Stel: jouw bedrijf staat op een waanzinnig mooie, landelijke locatie. Heerlijk! Maar de snelle kabels van de grote providers lopen niet tot aan jouw deur. Gelukkig is er dan in ons hele land een snelle 4G dekking. Wij bieden in samenwerking met Geuzenet een complete, gebruiksklare 4G internetverbinding.

Meer informatie