Callvoip internet: snel en betrouwbaar

In elk bedrijf is een stabiele internetverbinding noodzakelijk. Om überhaupt te werken is het simpelweg onmisbaar met de vele cloud toepassingen, e-mail, videovergaderen en natuurlijk om te bellen.

Internet aanvragen
Callvoip internet: snel en betrouwbaar

Compleet aanbod: DSL, glasvezel, 4g en kabel

De internetverbinding van nu en de toekomst loopt door een glasvezelkabel. Snel, betrouwbaar en up- en downloadsnelheden zijn gelijk. Maar met Callvoip internet bieden we op elk adres een goede verbinding, ook als bij jou de glasvezelkabel nog niet ligt. De beproefde DSL is vrijwel altijd beschikbaar en biedt veelal ook voldoende snelheid. Liever via de Ziggo kabel online? Regelen we voor je. En voor locaties in het buitengebied hebben we zelfs een 4G verbindingen die overal en altijd werken.
Compleet aanbod: DSL, glasvezel, 4g en kabel

Callvoip Glasvezel

Met een (FTTH - Fiber to the Home) glasvezelverbinding bieden we een eigen lijn en een stabiele snelheid die klaar is voor de toekomst. De upload- en downloadsnelheid zijn gelijk en hoge snelheden tot 1 Gbps zijn mogelijk. Met de combinatie van onze telefonie en een internetverbinding profiteer je van 1 aanspreekpunt dat alles voor je regelt.

Glasvezel

Snelheden

tot 50 Mb/s
€ 45,- per maand

tot 100 Mb/s
€ 49,- per maand
tot 200 Mb/s
€ 55,- per maand
tot 500 Mb/s
€ 65,- per maand
tot 1 Gb/s
€ 69,- per maand
Prijzen zijn excl. BTW

 

Callvoip DSL

De beproefde DSL-verbindingen zijn er in vele soorten en snelheden. De meestvoorkomende zijn ADSL, VDSL en VVDSL. Ook DSL kan heel snel zijn; op basis van jouw adres kunnen we zien wat er mogelijk is en alles voor je regelen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Samen bekijken wat voor jouw adres de beste oplossing is.

DSL

Techniek soort

ADSL
€ 30,- per maand

VDSL
€ 35,- per maand
VVDSL
€ 35,- per maand
VPLUS
€ 45,- per maand
Bonded VDSL
€ 55,- per maand
Prijzen zijn excl. BTW