Uitgelicht

Met Callvoip de wereld over…

Lees verder

Nieuws van Callvoip

Callvoip zorgt ervoor dat u als ondernemer altijd bereikbaar bent, dat gaat verder dan alleen maar telefonie. Betrouwbaar internet en goede apparatuur mogen daarbij niet ontbreken.

ndnsfnskdl

Geplaatst op: 25/4/2023 dfdhjdfh

Callvoip Update: Slimme meldteksten

Geplaatst op: 16/2/2023 Vanaf nu kun je aangepaste meldingen vanaf elk apparaat inspreken en direct in het menu plaatsen. Handig als je bijvoorbeeld tijdelijk afwezig bent, ineens veel telefoonverkeer krijgt met dezelfde vraagstukken of door werkzaamheden tijdelijk niet bereikbaar bent. We leggen je graag uit hoe het werkt. Shortcode Het voordeel van deze update is dat je veel flexibeler bent om boodschappen en berichten aan te passen. Dit kan van tijdelijke aard zijn maar ook permanent.

Nieuw jaar, nieuw kleurenpalet

Geplaatst op: 28/12/2022 We hebben één van de meest krachtige onderdelen van onze telefooncentrale, de opbouw van het belplan, in een nieuw jasje gestoken. Zoals je kunt zien is er aan de kleurstelling zelf niet heel veel veranderd, de wijzigingen zijn redelijk subtiel. Het grote voordeel van deze wijziging is wel dat het allemaal een stuk overzichtelijker is geworden. En daarmee is ook het gebruikersgemak van de centrale nog verder verbetert. Heb jij de nieuwe centrale al bekeken?

Succesverhaal: Richard blij met slimme integratie Gripp en Office 365

Geplaatst op: 12/9/2022 Duurzaam leven, werken, wonen: duurzaamheid staat centraal in het leven van nu. Logisch dat Callvoip ook steeds meer ondernemers bedient in deze groene sector. DuraPlus En zo begroetten we recentelijk ook Richard Mulder van Duraplus: een enthousiaste ondernemer met kennis van zaken en daarnaast vele jaren ervaring in de marketing en ICT. DuraPlus is een full service duurzaam adviesbureau dat energielabels opstelt, je adviseert over het verduurzamen van je woning en je helpt om deze adviezen in actie om te zetten.

Klant in beeld: 1Box

Geplaatst op: 5/5/2022 Telefonie als stukje van de héle puzzel We houden van al onze klanten. Groot of klein, simpel of gecompliceerd, stil of mondig, allemaal. Het leukste vinden we om al die verschillen te vertalen in de best mogelijke telefonieoplossing. En als je al Callvoip klant bent, weet je dat we daar best goed in zijn. Een klant die ons al langere tijd steeds voor nieuwe uitdagingen stelt, is self storage aanbieder 1Box.

Krijg grip op zaken door CRM integratie van Gripp en Callvoip

Geplaatst op: 13/4/2022 Het enthousiasme waarmee Kevin van Dongen vertelt over Positief Wonen werkt aanstekelijk, met een enorme schat aan kennis en ervaring schept Positief Wonen duidelijkheid in het woud van aantrekkelijke mogelijkheden rondom de verduurzaming van woningen. Zijn team steunt hierbij op Gripp voor haar bedrijfsprocessen en Callvoip voor de telefonische communicatie met haar relaties. Gripp komen we vaker tegen bij creatieve bedrijven en adviesbureaus, en dat begrijpen we. Doordat Gripp alles biedt voor gestroomlijnde werkprocessen, kunnen (creatieve) experts zich zorgeloos richten op het primaire proces.