Uitgelicht

Tim’s Tools: Whatsapp Business

Lees verder

Nieuws van Callvoip

Callvoip zorgt ervoor dat u als ondernemer altijd bereikbaar bent, dat gaat verder dan alleen maar telefonie. Betrouwbaar internet en goede apparatuur mogen daarbij niet ontbreken.

Tim’s Tools: Whatsapp Business

Geplaatst op: 13/1/2020 We whatsappen wat af met elkaar. Honderden berichten in vriendengroepen, foto’s van de kleinkinderen naar opa en oma of het avondeten afstemmen met je partner: we gebruiken WhatsApp voor allerhande berichten. De berichtenapp heeft in Nederland dan ook zijn weg gevonden naar 94% van de smartphones. En voor bedrijven ligt hier dus een kans om in contact te komen met jouw klanten via de app waar we met z’n allen zoveel gebruik van maken.

Callvoip Feature Update Januari 2020

Geplaatst op: 12/1/2020 In het begin van dit jaar wordt er weer een aantal updates doorgevoerd aan onze systemen. Op moment van schrijven zijn de volgende zaken nieuw: De emails met faxnotificaties en de email apps zijn voortaan in het Nederlands. Het is vanaf mogelijk om de configuratie van Yealinktoestellen wanneer deze via de centrale geprovisioned zijn, te kopiëren naar een nieuw toestel. Deze slimme kopieerfunctie laat je zelfs kiezen of de voorgeprogrammeerde knoppen één op één mogen of er wijzigingen in nodig zijn.

Callvoip tijdlijn: terugblik en preview

Geplaatst op: 31/12/2019 2019: kleurrijk jaar met veel hoogtepunten. Wandel mee langs een aantal Callvoip mijlpalen en voel de energie! Met dezelfde energie stappen we 2020 en het komende decennium in. En: al even een sneak preview op de nabije toekomst! Een dynamisch en verbonden 2020 gewenst!

Callvoip heeft Progress Events uitverkozen tot Kerst-Klant-Verhaal 2019!

Geplaatst op: 10/12/2019 bron: grunnegerpower.nl Waarom dan? Callvoip gaat met regelmaat inspirerende bedrijfsverhalen vertellen over haar klanten. De eerste is Progress Events uit Groningen. Dit horeca- & evenementenbureau doet alles op basis van bewust maatschappelijk verantwoord ondernemen. Een duurzaam duo dus, als het gaat om mede-eigenaren en echtpaar Maik van Heerd & Arianne Vreeburg-van Heerd. Ook Callvoip heeft affiniteit met dat veelzijdige woord; duurzaamheid. Namelijk het onderhouden van een duurzame band met onze klanten.

Tim en de 5 grootste mythen over bellen via internet

Geplaatst op: 2/12/2019 Na ruim 10 jaar in allerlei rollen in de (online-) marketing mocht ik mij zo’n 2 maanden geleden voegen bij het Callvoip Expertteam. Zoals dat gaat bij een nieuwe baan was iedereen in mijn omgeving reuze benieuwd. En al vertellend over wat Callvoip doet komen dan meteen een hoop vragen los. Want wat blijkt: aan bellen via internet (we noemen dat VoIP, Voice over Internet Protocol) kleven gek genoeg nog wel wat vooroordelen.

Bezoek ons tijdens de Promotiedagen!

Geplaatst op: 4/11/2019 Vandaag gaan ze weer van start: de Promotiedagen! 5 en 6 november bruist Martiniplaza van de activiteit en daar ontbreken wij natuurlijk niet. Samen met meer dan 600 deelnemende bedrijven en dik 25.000 bezoekers horen we in 2 dagen weer alles wat er speelt in Noord-Nederland. Wij zijn aanwezig op standnummer 6038 en wat zou het leuk zijn om elkaar daar te ontmoeten! Naast een bezoekje aan ons kun je jezelf helemaal laten bijpraten over allerlei onderwerpen.
Wedden dat we ook jou in 30 minuten fan maken?
Zullen we samen kort kijken wat voor jouw specifieke situatie de beste telefonieoplossing is?
Doen we meteen de grand tour door onze centrale.
Geef ons een half uurtje en we laten jou zien waarom wij zo enthousiast zijn.