Uitgelicht

VoIP-oplossing voor startende ondernemers: 7 tips

Lees verder

Nieuws van Callvoip

Callvoip zorgt ervoor dat u als ondernemer altijd bereikbaar bent, dat gaat verder dan alleen maar telefonie. Betrouwbaar internet en goede apparatuur mogen daarbij niet ontbreken.

Videobellen: goede voorbereiding scheelt

Geplaatst op: 8/7/2020 Zakelijk videobellen, het is sinds Corona voor bedrijven een absolute ‘musthave’. Maar voor veel eindgebruikers vooral een noodzakelijk kwaad. Zoom en Microsoft Teams hadden het scenario wat zich ontvouwde, in hun stoutste dromen niet durven bedenken. Massaal thuiswerken maakte dat de vraag naar hun diensten plotsklaps door het dak ging. Dan moet je leveren als gezond bedrijf met een commercieel belang. Het momentum kwam misschien iets te vroeg moeten we achteraf concluderen.

Click-to-Dial update: CRM koppeling

Geplaatst op: 30/6/2020 Steeds meer Callvoip klanten leren hem kennen: onze Chrome plugin Click-to-Dial. Installeer hem gratis in je Chrome Browser (Of nu ook Microsoft Edge), inloggen en je hebt jouw eigen telefoonboek, popups van een belletje en veel meer moois. Blijven verbeteren Maar wij zouden Callvoip niet zijn als we ook deze mooie toevoeging niet steeds mooier zouden maken. Zo was er een aantal maanden geleden een complete redesign met een fullscreen optie.

Blijf verbonden met Callvoip

Geplaatst op: 10/6/2020 Voor onze campagne ‘Blijf verbonden met Callvoip’ hebben wij als aftrap een drietal ondernemers en gewaardeerde klanten mogen interviewen, ten tijde van de Coronacrisis. Marenland Recreatie, 1Kapper en Wagner werden de eerste maanden van de crisis allen hard geraakt. Omzetten daalden in dramatisch tempo, reguliere werkzaamheden lagen stil en de kosten liepen op. Kortom, uitdagingen van ongekende omvang stapelden zich op met een onzekere toekomst in het verschiet. Dan kun je in je lot berusten en de boel voorgoed op slot gooien.

VoIP-oplossing voor startende ondernemers: 7 tips

Geplaatst op: 6/5/2020 Gefeliciflapstaart, je bent startend ondernemer! Een spannende drempel, van je inschrijving bij de KvK, de lancering van je website, tot het bedienen van je eerste klanten. Een mijlpaal, maar blijf vooral niet zitten op die roze wolk. Dat kon toen je nog in het veld stond bij je werkgever, of al dromende in de schoolbanken. Nu ben je eindverantwoordelijke van je eigen toko… Laten we je bijvoorbeeld even op weg helpen met het maken van de beste keuze voor slim geregelde zakelijke telefonie en internet.

Qaller Android update nu beschikbaar

Geplaatst op: 1/5/2020 Één van de leukere dingen aan Callvoip klant zijn is de Qaller app. Zeker in deze tijd van thuiswerken (onze Top 10 Thuiswerk Tools al gelezen?) is de app een waardevolle toevoeging voor ieders bereikbaarheid. We zien dan ook dat steeds meer van jullie de app gebruiken en waarderen. Viel er nog wat te verbeteren? In alle eerlijkheid: ja. Er was een minpuntje wat zelfs wij moesten erkennen: het ging niet helemaal goed in de nieuwste Android versie 10…Maar dat is nu voorbij!

Top 10 ‘thuiswerk-tools’ voor zorgeloos thuiswerken

Geplaatst op: 11/3/2020 Naast dat thuiswerken anno nu een geliefde bezigheid begint te worden, is het in sommige urgente gevallen een bittere noodzaak. Zoals nu bijvoorbeeld. Hierdoor staan veel bedrijven en organisaties inééns voor een duivels dilemma: - kunnen medewerkers professioneel verantwoord en gezond thuiswerken, - of moet de tent voor onbepaalde tijd op slot? Beide scenario’s lijken voor de meeste bedrijven vanzelfsprekend onwenselijk. Of hoeft dit helemaal niet zo te zijn? Met de slimme zakelijke telefonie van Callvoip kun je ook vanaf huis goed samenwerken en klanten helpen.