Uitgelicht

Tim en de 5 grootste mythen over bellen via internet

Lees verder

Nieuws van Callvoip

Callvoip zorgt ervoor dat u als ondernemer altijd bereikbaar bent, dat gaat verder dan alleen maar telefonie. Betrouwbaar internet en goede apparatuur mogen daarbij niet ontbreken.

Tim en de 5 grootste mythen over bellen via internet

Geplaatst op: 2/12/2019 Na ruim 10 jaar in allerlei rollen in de (online-) marketing mocht ik mij zo’n 2 maanden geleden voegen bij het Callvoip Expertteam. Zoals dat gaat bij een nieuwe baan was iedereen in mijn omgeving reuze benieuwd. En al vertellend over wat Callvoip doet komen dan meteen een hoop vragen los. Want wat blijkt: aan bellen via internet (we noemen dat VoIP, Voice over Internet Protocol) kleven gek genoeg nog wel wat vooroordelen.

Bezoek ons tijdens de Promotiedagen!

Geplaatst op: 4/11/2019 Vandaag gaan ze weer van start: de Promotiedagen! 5 en 6 november bruist Martiniplaza van de activiteit en daar ontbreken wij natuurlijk niet. Samen met meer dan 600 deelnemende bedrijven en dik 25.000 bezoekers horen we in 2 dagen weer alles wat er speelt in Noord-Nederland. Wij zijn aanwezig op standnummer 6038 en wat zou het leuk zijn om elkaar daar te ontmoeten! Naast een bezoekje aan ons kun je jezelf helemaal laten bijpraten over allerlei onderwerpen.

Download de nieuwste Qaller app

Geplaatst op: 17/9/2019 Welke nieuwe functionaliteiten zijn er bij gekomen? Qaller 3.0 is jouw slimme Smartphone App om altijd en overal mobiel bereikbaar te zijn. Want wij weten dat sommige telefoontjes net even te belangrijk zijn om te missen. Jij weet nog van niks? Geen probleem want..? Je logt simpel éénmalig opnieuw in en je kan direct even wennen aan de nieuwe ‘look & feel’ en bovenal het gemak! Alsof je lekker achterover ligt en je haren vakkundig gewassen worden.

Nieuwe website!

Geplaatst op: 27/8/2019

Zoals u ziet is onze website vernieuwd! Voor onze bestaande klanten zal het even wennen zijn, maar uiteindelijk is de informatie gemakkelijker vindbaar. Voor u als bestaande klant is de balk rechtsboven belangrijk. Wij leggen het u uit…

Status Bookmark deze pagina en bekijk snel of er problemen zijn met de telefoniedienst. Op deze statuspagina vindt u de status van de verschillende onderdelen van Simmpl, de online telefooncentrale van Callvoip, inclusief onderhoudsmeldingen en incidenten.

Update platform (05-07-19)

Geplaatst op: 9/7/2019 Afgelopen weekend (in de nacht van 5 juli 2019) heeft er een update plaatsgevonden op Simmpl.

Sorteer uw klanten op Postcode(gebied)

Geplaatst op: 26/5/2019 Als klant van Callvoip maakt u natuurlijk gebruik van de revolutionaire Simmpl telefooncentrale met zijn vele (power)features en ongekend gebruiksgemak. Een veel gebruikte feature onder onze klanten is het keuzemenu, waarmee u de klanten heel eenvoudig door middel van één of twee keuzes direct bij de juiste persoon / afdeling kan laten uitkomen.
Daag ons uit!
Wedden dat we ook jou fan maken?
Ontdek het gemak van Callvoip en werk met onze slimme Qaller app.
Test onze online centrale en grenzeloze dienstverlening daarom gratis 1 week en dan zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaring!

Geen zorgen: stopt vanzelf na 7 dagen, geen kleine lettertjes.