Uitgelicht

Thuiswerk-tools; een kijkje in de cockpit van de thuiswerker

Lees verder

Nieuws van Callvoip

Callvoip zorgt ervoor dat u als ondernemer altijd bereikbaar bent, dat gaat verder dan alleen maar telefonie. Betrouwbaar internet en goede apparatuur mogen daarbij niet ontbreken.

Wij spraken Mark Minnaard, mede-eigenaar van Red Cactus, over onze samenwerking

Geplaatst op: 5/4/2021 Bij Callvoip doen wij het niet alleen als het gaat om ons aanbod naar jullie als klant. Naast ons staan samenwerkingspartners met veel kennis, kunde en ervaring. Allemaal essentiële zaken wat betreft ons totale aanbod. Zakelijke telefonie is al lang niet meer enkel bellen via internet. Het is veel meer dan dat. Innoverende technologie gaat zo snel en wij willen jullie als onze klant graag gebruik laten maken van het grootste gemak en efficiency.

Nieuw: Webcalls, probeer tot 1 mei 2021 gratis uit!

Geplaatst op: 18/2/2021 Webcalls, bellen met de computer: we introduceerden het in november. Inmiddels is er een eindeloos aantal gebruikers dat met een willekeurige computer en een headsetje met de rest van de wereld communiceert. Vrijheid blijheid! Ideaal voor thuiswerken, quarantaine, deeltijd, invallen, waarnemen, en noem maar op! Heb jij nog níet kennisgemaakt met webcalls? Dan hebben we goed nieuws: tot 1 mei 2021 kun je je Webcalls gratis uitproberen! Daarna betaal je het normale toesteltarief, t.

Thuiswerk-tools; een kijkje in de cockpit van de thuiswerker

Geplaatst op: 9/2/2021 Geheel of gedeeltelijk thuiswerken mogen we onderhand rekenen tot de categorie: “here to stay’. Wat door de wereldwijde pandemie begon als pure noodzaak is in rap tempo uitgegroeid tot de nieuwe realiteit, als het gaat om onze dagelijkse manier van werken. Sterker nog, bedrijven en organisaties ondervinden momenteel positieve ontwikkelingen en voordelen met thuiswerken ten opzichte van werken op kantoor. Denk aan minder stressfactoren onder personeel, verhoogde arbeidsproductiviteit en door o.

Callvoip tijdlijn: terugblik en preview

Geplaatst op: 21/12/2020

2021: Een blik vooruit in 2021: wat kun je verwachten? 2020: Onze beloftes van 2019: We hebben in 2019 een aantal updates beloofd…

2019: 2019: kleurrijk jaar met veel hoogtepunten. Wandel mee langs een aantal Callvoip mijlpalen en voel de energie! Met dezelfde energie stappen we 2020 en het komende decennium in. En: al even een sneak preview op de nabije toekomst!

Wij spraken Rosalie Heide, marketing bij Lydis, over onze samenwerking

Geplaatst op: 17/12/2020 Ook Lydis is een belangrijke partner voor Callvoip. Want zij zorgen ervoor dat bijvoorbeeld bij veel van onze klanten een Yealink gaat rinkelen wanneer wij dat willen. Als essentiële leverancier van hardware voor diverse IP communicatie sluit Lydis naadloos aan bij ons. We gingen met hen in gesprek over onze samenwerking, maar ook over de invloed van de COVID pandemie van 2020 op de business. Aan het woord namens Lydis Rosalie Heide.

Wij spraken Raymond Teigeler - Key Account Manager AVM, over onze samenwerking

Geplaatst op: 17/12/2020 Raymond Teigeler; 36 jaar, getrouwd, papa van 2 dochters en alweer 7 jaar in trotse dienst bij AVM. Zijn rol is die van Key Account Manager voor de BeNeLux. In eerste instantie werd Raymond aangenomen voor de samenwerking van AVM met de Mediamarkt, aangezien hij daarvoor eerder werkzaam was. Momenteel ligt zijn focus meer en meer op de vakhandel met het oog op de retail & etail kanalen. Tevens is Raymond ons vaste aanspreekpunt als partner van Callvoip.