Uitgelicht

Callvoip tijdlijn: terugblik en preview

Lees verder

Nieuws van Callvoip

Callvoip zorgt ervoor dat u als ondernemer altijd bereikbaar bent, dat gaat verder dan alleen maar telefonie. Betrouwbaar internet en goede apparatuur mogen daarbij niet ontbreken.

Callvoip tijdlijn: terugblik en preview

Geplaatst op: 21/12/2020

2021: Een blik vooruit in 2021: wat kun je verwachten? 2020: Onze beloftes van 2019: We hebben in 2019 een aantal updates beloofd…

2019: 2019: kleurrijk jaar met veel hoogtepunten. Wandel mee langs een aantal Callvoip mijlpalen en voel de energie! Met dezelfde energie stappen we 2020 en het komende decennium in. En: al even een sneak preview op de nabije toekomst!

Wij spraken Rosalie Heide, marketing bij Lydis, over onze samenwerking

Geplaatst op: 17/12/2020 Ook Lydis is een belangrijke partner voor Callvoip. Want zij zorgen ervoor dat bijvoorbeeld bij veel van onze klanten een Yealink gaat rinkelen wanneer wij dat willen. Als essentiële leverancier van hardware voor diverse IP communicatie sluit Lydis naadloos aan bij ons. We gingen met hen in gesprek over onze samenwerking, maar ook over de invloed van de COVID pandemie van 2020 op de business. Aan het woord namens Lydis Rosalie Heide.

Wij spraken Raymond Teigeler - Key Account Manager AVM, over onze samenwerking

Geplaatst op: 17/12/2020 Raymond Teigeler; 36 jaar, getrouwd, papa van 2 dochters en alweer 7 jaar in trotse dienst bij AVM. Zijn rol is die van Key Account Manager voor de BeNeLux. In eerste instantie werd Raymond aangenomen voor de samenwerking van AVM met de Mediamarkt, aangezien hij daarvoor eerder werkzaam was. Momenteel ligt zijn focus meer en meer op de vakhandel met het oog op de retail & etail kanalen. Tevens is Raymond ons vaste aanspreekpunt als partner van Callvoip.

Wij spraken Ab Trik, CEO van Kwebbl, over onze samenwerking

Geplaatst op: 17/12/2020 Met Ab Trik als CEO aan het roer heeft Kwebbl een absolute alleskunner aan boord op het gebied van de wereld van telecom en media. In die laatste was hij 22 jaar werkzaam als topman van Sky Radio/Radio Veronica/Classic FM en als oprichter van Radio 538. Niet de minste dus als het gaat om strategisch denken in innovatie en oplossingen voor de klant. Sinds 2013 is Ab aangetreden als CEO- en mede-investeerder van onze partner Kwebbl en geeft hij met hart en ziel leiding aan dit telecombedrijf.

Gesprek met Eric van Uden - Countrymanager AVM

Geplaatst op: 17/12/2020 Ken je die? Mensen die zoveel bloed, zweet en tranen in hun passie stoppen, dat ze één geheel vormen met een bewuste materie. Ze staan in kennis, ervaring en visie binnen hun vakgebied op eenzame hoogte. Eric van Uden uit Wijchen is er zo eentje vinden wij bij Callvoip. Een mastodont binnen de wereld van intelligente wifi-verbindingen en smarthome-infrastructuren. Beter gezegd een internet opperhoofd, al kroont zijn organisatie AVM hem sinds wat jaartjes tot country manager.

Marieke en Tom over Webcalls

Geplaatst op: 22/11/2020 We hebben iets nieuws! Webcalls heet het, en bellen via je browser is het. Dat is natuurlijk erg kort door de bocht voor een functionaliteit die heel wat in zijn mars heeft! Daarom gaan we in deze blog in op wat je allemaal kunt doen om optimaal van Webcalls gebruik te maken. We vroegen voor deze tips niet de minsten, namelijk onze eigen Support Toppers. Want wie belt er nou meer en weet er meer van dan zij?