Succesverhalen

Callvoip zorgt ervoor dat u als ondernemer altijd bereikbaar bent, dat gaat verder dan alleen maar telefonie. Betrouwbaar internet en goede apparatuur mogen daarbij niet ontbreken.
Advocatuur

“Callvoip heeft een uitstekende telefoniedienst. De centrale biedt alles wat we wensen: gebruiksgemak, veel opties en bovendien een API voor ons CRM systeem! Dit is echt de oplossing die we zochten.”

M. Dekker - Sec Arbeidsrecht Advocaten

Bekijk de oplossing
Recruitment

“Als recruitmentbureau bellen we uiteraard erg veel. Dit gaat probleemloos. Net zo belangrijk is het gemak waarmee de centrale bediend kan worden en als er een keer wat is worden we snel en goed geholpen.”

J. Visser - NGage Recruitment

Bekijk de oplossing
Assurantie

“Callvoip is al jaren een gedegen partner voor onze telefonie. We zijn ook erg te spreken over de Qaller app ter ondersteuning. Bood ons de ideale uitkomst toen onlangs de bliksem insloeg en het internet er geruime tijd uit lag.”

C. Das - Taurus Financiële Belevingen

Bekijk de oplossing
Bint Makelaardij

“Korte lijnen, duidelijke communicatie en altijd nieuwe innovaties

Germ Wijnia - Bint Makelaardij

Bekijk de oplossing
Feestkleding 365

“Wij maken al sinds dag één gebruik van de diensten van Callvoip. We begonnen met simpelweg 1 vast telefoonnummer via VOIP, welke schakelden we doorschakelden naar een GSM. Het mooie is dat we, ondanks dat we starters waren destijds, vanaf het begin de uitstraling hadden van een professioneel georganiseerd bedrijf. Callvoip heeft daar een belangrijke rol in gespeeld. Bedankt daarvoor!”

Stefan van Vliet - Feestkleding 365

Bekijk de oplossing
Fysiotherapie

“Wij van Kirchhoff Fysio bellen al sinds 2011 en zijn erg tevreden over CallvoipTelefonie. Samengevat kiezen wij voor CallvoipTelefonie als telefonieprovider vanwege: de kosten, de service en de klantgerichtheid.”

R. Graziani - Kirchhoff Fysio

Bekijk de oplossing