Cisco SPA toestel instellen (handmatig)

In deze handleiding kunt u lezen hoe u uw Cisco SPA IP telefoon instelt voor een VoIP-account van de Callvoip telefooncentrale.

1. Maak een Simmpl toestelaccount aan
    Voordat u de telefoon kunt instellen maakt u op de Simmpl centrale aan:
    - een gebruiker (extension)
    - een toestel (device) > hier vindt u ook de SIP-username en password
    Voor meer informatie, raadpleeg de Simmpl handleidingenbibliotheek.
  2. Sluit de SPA telefoon aan
    Sluit de telefoon aan op internet en op netstroom.
  3. Vraag het IP-adres van de telefoon op:
    Druk op de toets met het blaadje en vervolgens op de 9 om de netwerkgegevens op te vragen. Type het IP adres in de browser adresbalk in en log in.
  4. Log in en stel de SPA configuratiepagina in
    Stel de telefon in met de SIP accountgegevens van de Callvoip centrale. Download de PDF handleiding voor details en schermprints.