Alles over nummers

Je kunt de allermooiste telefoniedienst hebben, zonder een telefoonnummer zal er niks rinkelen. Daarom kunnen we alle soorten nummers regelen, in eigen beheer. Ze kunnen met een druk op de knop actief zijn. En heb je een blok van 10 opeenvolgende nummers nodig? Dan is dat ook zo geregeld!

Heb je al een nummer? Dan zorgen we voor een probleemloze overstap met nummerbehoud, zodat je altijd bereikbaar blijft.

Overstappen naar Callvoip
Alles over nummers

Alle soorten nummers

Alle soorten telefoonnummers die je kunt bedenken, hebben we. Natuurlijk regionale nummers zoals 050, 020. Maar ook landelijk (085). Ben je ook actief in andere landen? Geen probleem want ook internationale nummers zijn mogelijk. Ook een SIM kaart met 06 nummer in combinatie met onze VaMos vast mobiel oplossing behoort tot de mogelijkheden. Net als 0800 en 0900 servicenummers. Kortom: ontelbaar veel nummers.
Alle soorten nummers

Regionaal of landelijk

Een type nummer kiezen hangt af van jouw bedrijfsactiviteiten. Voor lokaal actieve branches, zoals horeca maar ook huisartsen of tandartsen, is een regionaal nummer geschikt. Het biedt herkenning en een prettige uitstraling. Ben je landelijk actief, met bijvoorbeeld een webshop? Dan is een 085 of 088 landelijk nummer wellicht passender.

Meer informatie

Internationaal

Is jouw bedrijf ook internationaal actief? Bied jouw klanten een nummer om te bellen in hun eigen land. En dan hoeven de toestellen die rinkelen heus niet daar te staan. Wel is in veel gevallen een adres in het buitenland nodig om een nummer te kunnen aanvragen. Vraag ons naar de voorwaarden voor het land waar jij een nummer wenst.

Meer informatie

Servicenummers

Servicenummers, ook wel informatienummers genoemd, zijn er in 2 soorten: 0800 en 0900. Je vraagt ze aan bij de ACM waarna wij ze in de centrale kunnen gebruiken, net als een 088 blok. Dit type nummers wordt bijvoorbeeld veel gebruikt bij grotere klantenservices of callcenters.

Meer informatie

Mobiele nummers met SIM

Voor onze uitgekiende vast-mobiel integratie Vamos leveren wij ook SIM kaarten met een 06 nummers. Ook hier is het mogelijk om nummers over te nemen, dus met nummerbehoud. Of een nieuw 06 nummer. Allemaal helemaal geïntegreerd in onze centrale voor maximale bereikbaarheid.

Meer informatie