Hoe moet je cookies verwijderen?

Cookies verwijderen uit Chrome
1. Start Chrome.
2. Klik rechtsboven op het pictogram met drie stipjes .
3. Klik op Meer hulpprogramma’s > Browsegegevens wissen.
4. Een venster opent. Zet een vinkje voor Cookies en andere sitegegevens als dat vinkje er nog niet staat.
5. Klik op Gegevens wissen.
6. Sluit het tabblad en/of de browser.

Cookies verwijderen uit Edge
1. Start Edge.
2. Klik rechtsboven op het pictogram met de drie puntjes .
3. Klik op Instellingen.
4. Klik links op Privacy, zoeken en services.
5. Klik onder ‘Browsegegevens wissen’ op Kiezen wat u wilt wissen.
6. Standaard wist Edge alleen cookies die het afgelopen uur zijn geplaatst. Klik onder ‘Tijdsbereik’ op Afgelopen uur en selecteer Gehele tijd. Nu zullen alle cookies gewist worden.
7. Zet een vinkje voor Cookies en andere sitegegevens als dat vinkje er nog niet staat. En zorg dat alle andere opties geen vinkje hebben.
8. Klik op Nu wissen.
9. Sluit het tabblad en/of de browser.

Cookies verwijderen uit Firefox
1. Start Firefox.
2. Klik rechtsboven op het pictogram met de drie streepjes .
3. Klik op Instellingen.
4. Klik op Privacy & Beveiliging.
5. Scrol naar beneden en klik onder ‘Cookies en websitegegevens’ op Gegevens wissen.
6. Zet een vinkje voor Cookies en websitegegevens als dat vinkje er nog niet staat. Haal het vinkje weg voor Gebufferde webinhoud.
7. Klik op Wissen > Nu wissen.
8. Sluit het tabblad en/of de browser.

Cookies verwijderen uit Safari
1. Start Safari
2. Ga naar menu Safari > Preferences > Settings > Voorkeuren > Instellingen.
3. Klik op Privacy.
4. Klik op Manage Website Data > Beheer Website gegevens.
5. Type in het zoekveld “callvoip”.
6. Selecteer en klik Remove / Verwijder.
7. Fefresh of klik Cmd-R.

1. Start Safari, klik links in de menubalk op Safari.
2. Klik op Wis geschiedenis.
3. Verwijder de geschiedenis van een bepaalde periode. Klik daarvoor achter ‘Wis’ op het keuzemenu.
4. Klik op de gewenste periode, bijvoorbeeld hele geschiedenis.
5. Klik tot slot op Wis geschiedenis.
6. Sluit het tabblad en/of de browser.