Qaller app

Qaller Smartphone App

Qaller is een gratis Smartphone app en uw afstandsbediening bij de Callvoip telefooncentrale. Upgrade Qaller naar Qaller Plus en maak van je smartphone je kantoortelefoon. Hoe bereikbaar wil jíj zijn?

Qaller is vernieuwd. Log opnieuw in en wen even aan de nieuwe look én nieuwe mogelijkheden. Hieronder een introductie. Vragen? bel, mail of chat met ons!

English Qaller manual? Click here!

Qaller Plus: afstandbediening én telefoon:

Qaller: alleen afstandbediening, geen telefoon

Beheer van je bedrijfsnummers met Qaller

Klik op [bewerk mijn persoonlijk belplan] en kies het nummer dat je wilt beheren:

Omleidingen aan en uitschakelen met Qaller

Heb je het nummer gevonden? Scroll dan naar beneden tot je ziet staan: Omleidingen of Flow control. Zet ze via de Qaller app aan of uit.

Welk nummer wilt u meesturen?

Met Multiple Caller ID kun je instellen welke nummers je wilt kunnen meesturen bij uitbellen. In de app kun je dan kiezen welk nummer je bij het volgende gesprek meestuurt.

Bellen met de Qaller Plus app

Om te bellen, klik op TELEFOONBOEK of op het DIALPAD icoon.1. Telefoonboek - klik op één van de categorieën, bv collega’s: hier zie je alle collega’s en hun actuele belstatus terug.

2. Dialpad - Klik op de toets met het toetsenbordje (dialpad) om een nummer in te toetsen. Handig: je kunt ook een nummer plakken, bv vanuit whatsapp of internet.
Nog handiger: je kunt gesprekken ook in de wacht zetten, doorverbinden, en meer:

3. Call controls - Tijdens een gesprek heeft u de volgende call controls:

• WACHT | HOLD: zet een gesprek in de wacht
  • DEMPEN | MUTE: zet uw microfoon uit (ander hoort u niet)
  • LUIDSPREKER | SPEAKER: zet het gesprek op de luidspreker
  • OPNEMEN | RECORD: neem het gesprek op*
  • TOETSEN | KEYPAD: toon het toetsenbord
  • DOORVERBINDEN | TRANSFER: verbind het gesprek door naar een collega

* hiervoor dient gespreksopname te zijn ingeschakeld, dit is een dienst met een meerprijs.

Op welke Smartphones werkt de Qaller App?

Hieronder een overzicht van Android en iOS versies en of zij geschikt zijn voor het gebruik van Qaller.