Qaller app supportpagina

Qaller Smartphone App

13-01-2020 - Let op: Android 10 en Qaller: Heb je Android 10? Dan is het mogelijk dat Qaller niet gaat rinkelen als je gebeld wordt terwijl de app uit is of de telefoon gelocked is. Uitbellen werkt zoals het zou moeten.

==========================================================

Wat is Qaller?
Qaller is een gratis Smartphone app en de afstandsbediening bij de Callvoip telefooncentrale. Upgrade Qaller naar Qaller Plus en maak van je smartphone je kantoortelefoon. Hoe bereikbaar wil jíj zijn?
English Qaller manual? Click here!

Qaller Plus: afstandbediening én telefoon:

Qaller: alleen afstandbediening, geen telefoon

Beheer van je bedrijfsnummers met Qaller

Klik op [bewerk mijn persoonlijk belplan] en kies het nummer dat je wilt beheren:

Omleidingen aan en uitschakelen met Qaller

Heb je het nummer gevonden? Scroll dan naar beneden tot je ziet staan: Omleidingen of Flow control. Zet ze via de Qaller app aan of uit.

Welk nummer wilt u meesturen?

Met Multiple Caller ID kun je instellen welke nummers je wilt kunnen meesturen bij uitbellen. In de app kun je dan kiezen welk nummer je bij het volgende gesprek meestuurt.

Bellen met de Qaller Plus app

Om te bellen, klik op TELEFOONBOEK of op het DIALPAD icoon.1. Telefoonboek - klik op één van de categorieën, bv collega’s: hier zie je alle collega’s en hun actuele belstatus terug.

2. Dialpad - Klik op de toets met het toetsenbordje (dialpad) om een nummer in te toetsen. Handig: je kunt ook een nummer plakken, bv vanuit whatsapp of internet.
Nog handiger: je kunt gesprekken ook in de wacht zetten, doorverbinden, en meer:

3. Call controls - Tijdens een gesprek heeft u de volgende call controls:

• WACHT | HOLD: zet een gesprek in de wacht
  • DEMPEN | MUTE: zet uw microfoon uit (ander hoort u niet)
  • LUIDSPREKER | SPEAKER: zet het gesprek op de luidspreker
  • OPNEMEN | RECORD: neem het gesprek op*
  • TOETSEN | KEYPAD: toon het toetsenbord
  • DOORVERBINDEN | TRANSFER: verbind het gesprek door naar een collega

* hiervoor dient gespreksopname te zijn ingeschakeld, dit is een dienst met een meerprijs.

Op welke Smartphones werkt de Qaller App?

Hieronder een overzicht van Android en iOS versies en of zij geschikt zijn voor het gebruik van Qaller.

Uw vraag niet beantwoord?

Heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen? Bel ons dan tijdens kantoor uren op 050 – 820 00 00, stuur ons een e-mail op callvoip@callvoip.nl of stel uw vraag via onze chat.