Alles over thuiswerken

Vroeger werkte de meerderheid van de mensen op één locatie. Die tijden zijn inmiddels natuurlijk al lang voorbij en thuiswerken hoort er in veel beroepsgroepen gewoon bij. Maar hoe zorg je ervoor dat je zakelijke vaste nummer ook op al die locaties bereikbaar is? Wij hebben daar natuurlijk een aantal slimme oplossingen voor, zodat jouw werk overal kan, inclusief zakelijk bellen.
Alles over thuiswerken

De standaard

Het leuke aan VoIP telefonie via Callvoip is dat er standaard al erg veel handige dingen voor thuiswerken in ons pakket zitten. We maakten er zelfs een lijstje van. Van het meenemen van je toestel naar huis tot een e-mailtje van jouw telefoontjes zodat je makkelijk terug kunt bellen. Doorschakelen naar mobiel is natuurlijk een fluitje van een cent en met slim toepassen van gesproken berichten kun je verwachtingen van bellers perfect managen.

Bekijk onze Thuiswerk Tools
De standaard

Wat is dat: Qaller Plus app?

De Qaller app als afstandsbediening is met één druk op de knop om te toveren tot een volwaardig kantoortoestel. Bel met jouw smartphone uit met je vaste nummer en ontvang telefoontjes. Verbind gesprekken door, bel intern gratis met collega’s en zie of ze in gesprek zijn.


Meer informatie

Wat is dat: Webcalls?

Webcalls biedt je de flexibiliteit van bellen met je computer, laptop of tablet, zonder uitgebreide installaties. Gewoon in je browser (Chrome, Edge, Firefox, Safari). Zo ben je superflexibel! Ideaal dus voor thuiswerk, onderweg of voor een snelle extra werkplek.


Meer informatie

Hoe werkt een toestel thuis?

Een VoIP toestel heeft een aantal zaken nodig om te kunnen bellen. In het toestel zelf moeten wat gegevens voor onze centrale maar verder zijn er maar 2 dingen nodig: stroom en internet. En dat heeft iedereen thuis ook! Dus gooi dat ding in een tas, en neem hem mee naar huis. Bellen met het gemak van kantoor.

Meer informatie