Hulp op afstand

Heeft u hulp nodig bij het instellen van uw telefoons of andere apparatuur? Laat de Callvoip medewerker dan met u meekijken via onze remote software. Wij nemen dan uw scherm en muis over.

Start de sessie

Hoe werkt het?

Stap 1: Klik hier en start de sessie.
Stap 2: Vul de code in die de Callvoip-medewerker u geeft.
Stap 3: Download de software en voer deze uit.
Stap 4: De medewerker van Callvoip gaat aan de slag!

Wat kost het?

De kosten verschillen per situatie. U wordt vooraf geïnformeerd als deze actie kosten met zich meebrengt. De kosten van hulp op afstand zijn € 25,- exclusief BTW per kwartier.