Hoe Callvoip rust brengt op de winkelvloer bij EP ZijlstraIn het centrum van Heerlerheide ligt EP Zijlstra, een elektronicawinkel die bekend staat om zijn uitstekende klantenservice en kwaliteitsproducten. Tijdens een recent gesprek met Sám, een ambassadeur van Callvoip en bevriend met 1 van de managers, ontdekten wij hoe ze bij EP Zijlstra een bron van rust en efficiëntie hebben gevonden in de drukte van de winkelvloer, dankzij de implementatie van Callvoip.

Eindeloze strijd
Sám vertelde ons over de uitdagingen die EP Zijlstra voorheen tegenkwamen. Het “ouderwetse” systeem met voortdurende telefoonoproepen, aangeven of klanten even geduld hadden en voicemails zorgde voor een constante stroom van onderbrekingen met de service richting klanten in de winkel. “Het was als een eindeloze strijd,” zei Sám. “Mensen moesten soms lang wachten en we moesten voortdurend de telefoon beantwoorden, met weinig tijd om echt aandacht te besteden aan onze klanten.”

Toen besloot EP Zijlstra over te stappen naar Callvoip. Sám coördineerde de implementatie samen met EP Zijlstra en Marieke van Callvoip. Marieke regelde de backend in, terwijl Sám zich bezighield met de frontend, zoals het opnemen van begroetingsbandjes en het configureren van wachtrijen. De eigenaar nam zelfs de tijd om een persoonlijk begroetingsbericht op te nemen. De feedback was positief.

Het grootste voordeel: Rust op de werkvloer
Het systeem bood meer dan ze aanvankelijk dachten. Met Callvoip konden ze eenvoudig afspraken maken voor bezorgingen, en dankzij de flexibiliteit van het systeem konden ze hun belbundel naar behoefte upgraden of downgraden. Maar het grootste voordeel was de rust die het bracht. “Vlak voor de implementatie was er haast paniek zodra de telefoon overging”, zei Sám. Nu is er rust. “We kunnen de tijd nemen om onze klanten goed te helpen, zoals we graag willen.”

Sám was al eerder enthousiast over Callvoip vanuit zijn eigen bedrijf en stichting waarvoor hij werkzaam is. Het systeem begroet klanten netjes, begeleidt hen door een keuzemenu en informeert hen over wachttijden.

Voor Sám was het vooral betaalbaarheid en structuur dat Callvoip onderscheidde van andere systemen. “Als je ziet wat je ervoor terugkrijgt, zei hij, is het de investering meer dan waard.” Met de juiste gereedschappen, zoals een slimme wachtrij en de juiste meldingen op de juiste momenten, keerde de rust terug, bij de beller en bij het Team van EP Zijlstra.

Voor EP Zijlstra heeft de overstap naar Callvoip niet alleen de efficiëntie verbeterd, maar ook de klantervaring sterk verbeterd. In een omgeving waar tijd en aandacht kostbaar zijn, heeft Callvoip rust gebracht op de winkelvloer. En voor Sám en het team van EP Zijlstra is dat een verademing.

EP Zijlstra Belplan:
● Links staan de apps die je met drag and drop naar rechts kunt slepen.

● Rechts staat het belplan, dat in één oogopslag kan worden gelezen.

● Er is een automatisch feestdagenfilter met een gepersonaliseerde gesloten-tekst.

● Gedurende werkdagen en -tijden wordt de beller begroet, aangenomen aan de toestellen en bij geen gehoor in de wachtrij geplaatst.

● Buiten werktijden is er een gesloten tekst met een emailnotificatie met de datum, tijd en nummers van de bellers


Ook meer rust op de werkvloer?

Laat je gegevens achter, dan bellen wij je om meer informatie te geven.
Of bel ons nu meteen: 050 - 820 00 00. Wij maken altijd tijd voor je!