Telefonie voor Marketeers

Als marketingbureau weet je hoe essentieel communicatie is voor het succes van je projecten en klantrelaties. Of het nu gaat om het coördineren van campagnes, het bespreken van strategieën met klanten, of het intern afstemmen van taken, jouw team moet altijd bereikbaar en verbonden zijn. Bij Callvoip begrijpen we dat en bieden we telefonieoplossingen die perfect aansluiten bij de dynamische wereld van marketing.

Ontvang een demo over onze telefonie oplossing voor marketeers


Gegevens worden gebruikt om éénmalig contact met je op te nemen.

Telefonie voor Marketeers

Altijd bereikbaar

Altijd bereikbaar zijn betekent voor ons veel meer dan dat er ergens een toestel rinkelt als je gebeld wordt. In de snel veranderende wereld van marketing is flexibiliteit cruciaal. Met onze jarenlange ervaring en geavanceerde online centrale, zorgen we ervoor dat je elk scenario aankan: van drukke campagnelanceringen tot onverwachte klantvragen. Beheer je complete telefonie vanuit één plek en pas deze aan waar nodig.

Lees meer over bereikbaarheid
Altijd bereikbaar

Koppel jouw eigen CRM Software

Efficiëntie en klantinzicht zijn sleutelwoorden in marketing. Wat daar echt aan bijdraagt is het koppelen van jouw software/CRM met onze telefonie. Met zo’n koppeling verschijnt op je computer een popup van elk gesprek. Met 1 klik open je de bijbehorende gegevens in jouw pakket. We bieden integraties met populaire CRM-systemen zoals MS Teams, Act!, ActiveCampaign, Superoffice en SugarCRM. maar we kunnen koppelen met meer dan 150 pakketten. Wij zorgen voor een naadloze integratie. Heb je een CRM pakket, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Lees meer over integratie

Handig voor jou

Onze online centrale biedt tal van handige functies voor jouw als marketeer. Denk aan geavanceerde wachtrijen voor drukke momenten en de mogelijkheid om je eigen teksten in te spreken voor een persoonlijke touch. We helpen je graag om jouw centrale in te richten voor een optimale klantbeleving. Meer weten over de vele functionaliteiten? Neem contact met ons op, we vertellen je er alles over!

Integratie

Het met elkaar koppelen van de systemen waarmee je werkt kan veel tijdswinst opleveren. Daarom hebben wij een standaard Chrome integratie en kunnen ook nog eens koppelen met lange lijst pakketten, zoals zoals MS Teams, Act!, ActiveCampaign, Superoffice en SugarCRM, maar ook jouw eigen software.

Lees meer

Wachtrij

Vang de drukke piekmomenten van bellers gemakkelijk op met onze geavanceerde wachtrij. Bellers worden opgevangen in de wachtrij met muziek en horen steeds hoeveel wachtenden nog voor ze zijn. Dit zorgt voor effectiviteit op een druk nummer.


Lees meer

Keuzemenu

Met een keuzemenu breng je jouw klanten voor je ze aan de lijn hebt al bij de juiste persoon. Door het slim inrichten van een keuzemenu zorg je voor een efficiënte en klantvriendelijke afhandeling van alle inkomende telefoongesprekken.


Lees meer

Slimme schakelaars

De lichtknopjes van onze centrale: zet met 1 druk op de knop een afslag in jouw belroute aan of weer uit. Bijvoorbeeld een doorschakeling naar je mobiel. Of een storingsbandje. En dat dus ook ook met je mobiel, of je toestel bij de balie. Handig!


Lees meer

Spreek je eigen teksten in

Met zelf ingesproken welkomsteksten, voicemails en keuzemenu’s geef je een persoonlijke teint aan jouw telefonie. Bovendien komt het professioneel over als je je eigen ‘stem’ laat horen in alle aspecten van de telefoonervaring van jouw klanten. Met onze dienst is het zelf inspreken zo geregeld!

Lees meer

Mis je iets?

We noemen er 5, maar er zijn meer functionaliteiten natuurlijk. We bellen je om samen jouw eigen centrale in te richten, zodat je een vliegende start kunt maken. Weten wat er nog meer mogelijk is?Check het overzicht

Indicatie kostenoverzicht per maand
1x Hosted telefooncentrale in de cloud €7,50
- Zelf meldteksten inspreken en plaatsen Inclusief
- Tijdscondities toevoegen en wijzigen Inclusief
- Aan-/uitschakelaar met indicatielampje op toestel Inclusief
- Afstandsbediening op de smartphone Inclusief
1x Telefoonnummer €2,-
3x Gebruikersaccount telefonie (toestel, PC of smartphone) €12,-
1x Koppeling met Teams, Act!, ActiveCampaign etc. per gebruiker €5,-
Totaal €26,50
Prijzen per maand, excl. belkosten en excl. BTW


Bereken je eigen kosten