Alles voor Makelaars

Telefonie voor een makelaar vraagt specifieke features om optimaal te kunnen voorzien in het vaak dynamische reilen en zijlen van makelaar en team. Denk uiteraard aan instelbare tijden, meldteksten, denk aan meerdere nummers voor vaak diverse takken van sport (makelaardij, hypotheken, verzekeringen), en natuurlijk de Qaller smartphone app en de VAMOS SIM-kaart voor de makelaar die veel buiten de deur is. En natuurlijk: de koppeling met veelvoorkomende CRM systemen voor makelaars, zoals Realworks, Kolibri en YES-Co. Dit vind je allemaal bij ons en vele makelaars gingen je voor.

Bekijk onze testimonials van makelaars
Alles voor Makelaars

Altijd bereikbaar

Altijd bereikbaar zijn betekent voor ons veel meer dan dat er ergens een toestel rinkelt als je gebeld wordt. Met onze jarenlange ervaring én uitgekiende online centrale kunnen we elke situatie van een maatoplossing voorzien. We houden rekening met elk scenario: grote drukte, ziekte, storing. Met de slimme tools van Callvoip hoef je als makelaar maar met één ding bezig te zijn; je vak. Onze cloud-oplossing en toegewijd support team doet de rest.

Lees meer over bereikbaarheid
Altijd bereikbaar

Koppelen met jouw makelaars-CRM

Iedereen werkt natuurlijk graag zo efficiënt mogelijk. Wat daar echt aan bijdraagt is het koppelen van jouw makelaarssoftware/CRM met onze telefonie. Met zo’n koppeling verschijnt op de computer van de assistente / makelaar een popup van elk gesprek. Met 1 klik open je de bijbehorende gegevens in jouw pakket. Alle bekende namen ondersteunen we: Realworks, Kolibri, YES-Co en nog veel meer. Voor Realworks bieden we een geweldige geïntegreerde koppeling met popup in Realworks en automatisch gesprekslog.

Lees meer over integratie

Handig voor jou als makelaar

Het hart van jouw telefonie is onze online centrale. En die kan een aantal erg handige zaken voor elke makelaar. Denk hierbij aan een geavanceerde wachtrij voor de piekmomenten. Of de mogelijkheid om voor elke gelegenheid je eigen teksten in te spreken. Meer weten over de vele functionaliteiten? Neem contact met ons op, we vertellen je er alles over!

Integratie

Het met elkaar koppelen van de systemen waarmee je werkt kan veel tijdswinst opleveren. Daarom hebben wij een standaard Chrome integratie en kunnen ook nog eens koppelen met lange lijst pakketten, zoals bekende makelaarssoftwaresystemen als Realworks, Kolibri en vele anderen.

Lees meer

Wachtrij

Vang de drukke piekmomenten van bellers gemakkelijk op met onze geavanceerde wachtrij. Bellers worden opgevangen in de wachtrij met muziek en horen steeds hoeveel wachtenden nog voor ze zijn. Dit zorgt voor effectiviteit op een druk nummer.


Lees meer

Keuzemenu

Met een keuzemenu breng je jouw klanten voor je ze aan de lijn hebt al bij de juiste persoon. Door het slim inrichten van een keuzemenu zorg je voor een efficiënte en klantvriendelijke afhandeling van alle inkomende telefoongesprekken.


Lees meer

Slimme schakelaars

De lichtknopjes van onze centrale: zet met 1 druk op de knop een afslag in jouw belroute aan of weer uit. Bijvoorbeeld een doorschakeling naar je mobiel. Of een storingsbandje. En dat dus ook ook met je mobiel, of je toestel op je bureau. Handig!


Lees meer

Spreek je eigen teksten in

Met zelf ingesproken welkomsteksten, voicemails en keuzemenu’s geef je een persoonlijke teint aan jouw telefonie. Bovendien komt het professioneel over als je je eigen ‘stem’ laat horen in alle aspecten van de telefoonervaring van jouw klanten. Met onze dienst is het zelf inspreken zo geregeld!

Lees meer

Mis je iets?

We noemen er 5, maar er zijn meer functionaliteiten natuurlijk. We bellen je om samen jouw eigen centrale in te richten, zodat je een vliegende start kunt maken. Weten wat er nog meer mogelijk is?Check het overzicht

Indicatie kostenoverzicht per maand
1x Hosted telefooncentrale in de cloud €7,50
- Zelf meldteksten inspreken en plaatsen Inclusief
- Tijdscondities toevoegen en wijzigen Inclusief
- Aan-/uitschakelaar met indicatielampje op toestel Inclusief
- Afstandsbediening op de smartphone Inclusief
1x Telefoonnummer €2,-
3x Gebruikersaccount telefonie (toestel, PC of smartphone) €12,-
1x Wachtrij €4,-
1x Keuzemenu €4,-
1x Koppeling met Realworks, Kolibri etc. per gebruiker €5,-
Totaal €34,50
Prijzen per maand, excl. belkosten en excl. BTW


Bereken je eigen kosten