Radar360 + auto call log

Sync je CRM-contacten en -bedrijven.

Accountancy     Auto Call Log     Integrated Popup    


Meer info:
Type:
  • Via API

Waarom integreren?

  • Slimme pop-up van elk gesprek
  • Direct de klantgegevens in beeld
  • Bel automatisch uit vanuit elk programma
Radar360-koppeling gratis 1 week testen?

Welke voordelen biedt een telefoniekoppeling tussen Callvoip en CRM-pakket Radar360 CRM
Radar360: CRM voor de Accountancy


Samenvatting
Met de Callvoip Radar360 connector beschik je over een slimme koppeling tussen Callvoip en Radar360. Deze koppeling biedt een waardevolle toevoeging aan al het telefoonverkeer, zowel bij inkomende gesprekken die in Radar360 staan, als bellers die er niet instaan, én maakt het mogelijk om elk telefoonnummer met één klik automatisch te bellen! Let maar op: al na een halve dag wil je dit gemak en comfort niet meer missen, en kun je nog meer tijd besteden aan je échte werkzaamheden!

Inkomende gesprekken
Bij elke inkomende en/of uitgaande oproep verschijnt direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Radar360 en wordt automatisch de klantkaart in Radar360 geopend. Je kunt gelijk informatie noteren in het klant-log; de opgeslagen notities kunnen bij een volgend contactmoment geraadpleegd worden. De popup heeft een aantal unieke eigenschappen:

  • De informatie en de knoppen in de pop-up zijn volledig naar eigen wens samen te stellen.
  • Ook bij het doorverbinden van gesprekken blijven de klantgegevens zichtbaar (dus niet alleen de gegevens van je collega).
  • Bij meerdere beeldschermen kun je zelf kiezen op welk scherm je de pop-up wilt zien.
  • Op de popup is zichtbaar welke collega op welke datum en tijd als laatste contact had met dit nummer. Dat kan handig zijn als iemand terugbelt en je niet weet door welke collega hij of zij gebeld zou kunnen zijn.
  • De Callvoip popup-applicatie is voorzien van click to dial functionaliteit die zowel lokaal als webbased werkt. Uitbellen met 1 klik!
  • Geen match van het telefoonnummer met een contact in Radar360? Maak dan gebruik van de automatische Google Number Lookup: als Google het nummer kent wordt deze verrijkt met naam, adres, plaats en website. Zo weet je toch meer dan enkel het nummer in het display van je telefoon.
Bonus: gespreks-popup in Radar360 CRM zelf
Bij een inkomend gesprek verschijnt er een gesprekspopup in de Radar360 CRM applicatie zelf dankzij de ingebouwde telefoonkoppeling van Radar360 CRM. Deze popup omvat alle relevante klantinformatie zodat je direct de juiste context hebt en het gesprek gelijk inhoudelijk kunt starten. Omdat Radar360 CRM zelf gespreksinformatie toont kan de pop-up van de koppeling uitgeschakeld worden; het is ook mogelijk om beiden te gebruiken: je hebt dan de Google nummerverrijking bij bellers die NIET in Radar360 CRM staan en je hebt beschikking over de 4 instelbare knoppen (zie onder), en een knop op de relatie in Radar360 CRM te openen.

Bonus: automatische call logging
Standaard is de Callvoip Radar360 CRM connector voorzien van de functie om automatisch gesprekken te loggen onder de klantkaart in Radar360. Dit wordt zeer gewaardeerd; je hoeft zo geen actie meer te ondernemen om de call zelf te registreren, dat betekent meer focus en aandacht voor de inhoudelijke zaken en plezieriger werken!

Uitgaande gesprekken
Dankzij de connector kun je de nummers in Radar360 aanklikken en automatisch bellen. Maar het gemak is groter: elk telefoonnummer dat van een klik-en-bel-linkje (callto: en tel:) is voorzien kun je voortaan aanklikken en automatisch bellen. En elk telefoonnummer in elk willekeurig programma op je computer kun je selecteren en bellen door op F7 te klikken. Tel uit je tijdwinst!

Details van de popup in combinatie met Radar360 CRM:
Door de connector wordt de klantenkaart gelijk en autoamtisch in Radar CRM geopend, en kun je gelijk notities typen in het klantlog. Omdat de popup van Radar360 zelf wordt geopend, is het een optie om de Bubble popup uit te schakelen; je kunt er ook voor kiezen deze aan te laten staan zodat je extra knoppen van de Bubble popup tot je beschikking hebt. En is het nummer niet bekend in Raddar360 dan wordt het nummer verrijkt door Google gegevens.
Als gebruiker kun je de te vertonen pop-up volledig zelf ontwerpen met de beschikbare informatievelden, en je kunt de popup voorzien van 4 knoppen om direct de juiste actie uit te voeren tijdens een telefoongesprek.
Denk hierbij aan customized knoppen zoals:
• Kopieer telefoonnummer
• Maak een terugbelverzoek
• Open website
• Kopieer een parameter (bv klantnummer of klantnaam)

Technische gegevens:
Het softwarepakket Radar360 wordt gekoppeld met telefonie van Callvoip op basis van de telefoonkoppeling van Radar360.
Let op: om deze koppeling te activeren dient ook de VoIP-functionaliteit binnen Radar360 CRM te worden geactiveerd; dit is een betaalde functionaliteit (licentie).

Vraag nu deze koppeling aan