TaxSys Pro CRM

Sync je CRM-contacten en -bedrijven.

Taxisoftware Integrated Popup


Meer info:
Type:
  • Via URL
Beschikbaar voor:
  

Waarom integreren?

  • Slimme pop-up van elk gesprek
  • Direct de klantgegevens in beeld
  • Bel automatisch uit vanuit elk programma
TaxsysPro-koppeling gratis 1 week testen?

Welke voordelen biedt een telefoniekoppeling tussen Callvoip en CRM-pakket Taxsys Pro?
taxsys Pro: administratieve en logistieke totaalsoftware voor het personenvervoer - bedoeld voor de middelgrote en grote taxibedrijven.


Samenvatting
Met de Callvoip Taxsys Pro telefoonconnector beschik je over een slimme koppeling tussen telefonie van Callvoip en Taxsys Pro. Als er een inkomend gesprek is kun je vanuit hier direct een rit inplannen voor een klant. Deze koppeling biedt een waardevolle toevoeging aan al het telefoonverkeer, zowel bij inkomende gesprekken die in Taxsys Pro staan, als bellers die er niet instaan, én maakt het mogelijk om elk telefoonnummer met één klik automatisch te bellen! Let maar op: al na een halve dag wil je dit gemak en comfort niet meer missen, en kun je nog meer tijd besteden aan je échte werkzaamheden!

Inkomende gesprekken
Bij elke inkomende en/of uitgaande oproep verschijnt direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Taxsys Pro en kun je direct de klantkaart openen. De popup heeft een aantal unieke eigenschappen:

  • De informatie en de knoppen in de pop-up zijn volledig naar eigen wens samen te stellen.
  • Ook bij het doorverbinden van gesprekken blijven de klantgegevens zichtbaar (dus niet alleen de gegevens van je collega).
  • Bij meerdere beeldschermen kun je zelf kiezen op welk scherm je de pop-up wilt zien.
  • Op de popup is zichtbaar welke collega op welke datum en tijd als laatste contact had met dit nummer. Dat kan handig zijn als iemand terugbelt en je niet weet door welke collega hij of zij gebeld zou kunnen zijn.
  • De Callvoip popup-applicatie is voorzien van click to dial functionaliteit die zowel lokaal als webbased werkt. Uitbellen met 1 klik!
  • Geen match van het telefoonnummer met een contact in Taxsys Pro? Maak dan gebruik van de automatische Google Number Lookup: als Google het nummer kent wordt deze verrijkt met naam, adres, plaats en website. Zo weet je toch meer dan enkel het nummer in het display van je telefoon.

Bonus: gespreks-popup in TaxSys Pro zelf
Bij een inkomend gesprek verschijnt er een gesprekspopup in de TaxSys Pro applicatie zelf dankzij de ingebouwde telefoonkoppeling van TaxSys Pro. Je kunt gelijk een rit voor de klant inplannen en de klantenkaart wordt gelijk geopend. Omdat TaxSys Pro zelf gespreksinformatie toont kan de pop-up van de koppeling uitgeschakeld worden; het is ook mogelijk om beiden te gebruiken: je hebt dan de Google nummerverrijking bij bellers die NIET in TaxSys Pro staan en je hebt beschikking over de 4 instelbare knoppen (zie onder), en een knop op de relatie in TaxSys Pro te openen.

Uitgaande gesprekken
Dankzij de connector kun je de nummers in TaxSys Pro aanklikken en automatisch bellen. Maar het gemak is groter: elk telefoonnummer dat van een klik-en-bel-linkje (callto: en tel:) is voorzien kun je voortaan aanklikken en automatisch bellen. En elk telefoonnummer in elk willekeurig programma op je computer kun je selecteren en bellen door op F7 te klikken. Tel uit je tijdwinst!

Details van de popup in combinatie met Taxsys Pro:
Als gebruiker kun je de te vertonen pop-up volledig zelf ontwerpen.
Je kunt dan de klantgegevens uit TaxSys Pro gebruiken.

En daarnaast kun je customized knoppen instellen zoals:
• Kopieer telefoonnummer
• Maak een terugbelverzoek
• Open website
• Kopieer een parameter (bv klantnummer of klantnaam)

Technische gegevens:
Het softwarepakket TaxSys Pro wordt gekoppeld met telefonie van Callvoip op basis van de telefoonkoppeling in TasSys Pro zelf.

Vraag nu deze koppeling aan