Simplex

Sync je CRM-contacten en -bedrijven.

Tandarts     Integrated Popup    


Meer info:
Type:
  • Via URL

Waarom integreren?

  • Slimme pop-up van elk gesprek
  • Direct de klantgegevens in beeld
  • Bel automatisch uit vanuit elk programma
Simplex-koppeling gratis 1 week testen?

Welke voordelen biedt een telefoniekoppeling tussen Callvoip en CRM-pakket Simplex?

Samenvatting
Met de Callvoip Simplex telefoonconnector beschik je over een slimme koppeling tussen telefonie van Callvoip en Simplex. Deze koppeling biedt een waardevolle toevoeging aan al het telefoonverkeer, zowel bij inkomende gesprekken die in Simplex staan, als bellers die er niet instaan, én maakt het mogelijk om elk telefoonnummer met één klik automatisch te bellen! Let maar op: al na een halve dag wil je dit gemak en comfort niet meer missen, en kun je nog meer tijd besteden aan je échte werkzaamheden!

Inkomende gesprekken
Bij elke inkomende en/of uitgaande oproep verschijnt direct een pop-up in het beeldscherm van je PC. Zodra je een inkomend gesprek aanneemt verschijn direct een melding in Simplex met patiëntinformatie. Als er meerdere patiënten bekend zijn onder het telefoonnummer van de beller, kun je aanklikken om welke patiënt het gaat.met de klantinformatie vanuit PerfectView en kun je direct de klantkaart openen.
De popup heeft een aantal unieke eigenschappen:

  • De knoppen in de pop-up zijn naar eigen wens samen te stellen.
  • Ook bij het doorverbinden van gesprekken blijven de klantgegevens zichtbaar (dus niet alleen de gegevens van je collega).
  • Bij meerdere beeldschermen kun je zelf kiezen op welk scherm je de pop-up wilt zien.
  • Op de popup is zichtbaar welke collega op welke datum en tijd als laatste contact had met dit nummer. Dat kan handig zijn als iemand terugbelt en je niet weet door welke collega hij of zij gebeld zou kunnen zijn.
  • De Callvoip popup-applicatie is voorzien van click to dial functionaliteit die zowel lokaal als webbased werkt. Uitbellen met 1 klik!
  • Geen match van het telefoonnummer met een contact in Simplex? Maak dan gebruik van de automatische Google Number Lookup: als Google het nummer kent wordt deze verrijkt met naam, adres, plaats en website. Zo weet je toch meer dan enkel het nummer in het display van je telefoon.

Bonus: gespreks-popup in Simplex zelf
Bij een inkomend gesprek verschijnt er een gesprekspopup in Simplex zelf dankzij de ingebouwde telefoonkoppeling van Simplex. Deze popup omvat alle relevante patiëntinformatie zodat je direct de juiste context hebt en het gesprek met de patiënt gelijk inhoudelijk kunt starten. Omdat EYE-move zelf gespreksinformatie toont kan de pop-up van de koppeling uitgeschakeld worden; het is ook mogelijk om beiden te gebruiken: je hebt dan de Google nummerverrijking bij bellers die NIET in Simplex staan en je hebt beschikking over de 4 instelbare knoppen (zie onder), en een knop op de relatie in Simplex te openen.

Uitgaande gesprekken
Dankzij de connector kun je de nummers in Simplex aanklikken en automatisch bellen. Maar het gemak is groter: elk telefoonnummer dat van een klik-en-bel-linkje (callto: en tel:) is voorzien kun je voortaan aanklikken en automatisch bellen. En elk telefoonnummer in elk willekeurig programma op je computer kun je selecteren en bellen door op F7 te klikken. Tel uit je tijdwinst!

Details van de popup in combinatie met Simplex:
Als gebruiker kun je in je pop-up tot 4 knoppen aanmaken in de pop-up om direct de juiste actie uit te voeren tijdens een telefoongesprek.
Denk hierbij aan:
• Open klant in Simplex

En daarnaast: customized knoppen zoals:
• Kopieer telefoonnummer
• Maak een terugbelverzoek
• Open website
• Kopieer een parameter (bv klantnummer of klantnaam)

Technische gegevens:
Het softwarepakket Simplex CRM wordt gekoppeld met telefonie van Callvoip op basis van een URL-Executor.

Vraag nu deze koppeling aan