Informatie over de CRM koppeling en demo ontvangen?


Gegevens worden gebruikt om éénmalig contact met je op te nemen.

Medicom + auto call log

Sync je CRM-contacten en -bedrijven.

Huisartsen Zorg Auto Call Log Integrated Popup Medisch


Meer info:
Beschikbaar voor:
  

Waarom integreren?

 • Slimme pop-up van elk gesprek
 • Direct de klantgegevens in beeld
 • Bel automatisch uit vanuit elk programma
 • Voor 5 Euro per gebruiker/maand

  Benieuwd naar de besparing voor jou? Klik hier!


Welke voordelen biedt een telefoniekoppeling tussen Callvoip en CRM-pakket Medicom?
Medicom is een HIS (huisartsen-informatiesysteem) met geautomatiseerde administratieve taken waarbinnen huisartsen en apotheken samenwerken.


Samenvatting
Met de Callvoip Medicom telefoonconnector beschik je over een slimme koppeling tussen telefonie van Callvoip en Medicom. Deze koppeling biedt een waardevolle toevoeging aan al het telefoonverkeer, zowel bij inkomende gesprekken die in Medicom staan, als bellers die er niet instaan, én maakt het mogelijk om elk telefoonnummer met één klik automatisch te bellen! Let maar op: al na een halve dag wil je dit gemak en comfort niet meer missen, en kun je nog meer tijd besteden aan je échte werkzaamheden!


Inkomende gesprekken
Bij elke inkomende en/of uitgaande oproep verschijnt direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de patiëntinformatie vanuit Medicom. Bij het beantwoorden van het gesprek opent er in Medicom zelf een popup met patiëntinformatie. Door de integratie kan Medicom de patiënt herkennen en automatisch de informatie openen. In de pop-up zie je naast de patiëntgegevens ook direct knoppen om het dossier of de agenda met een muisklik te openen. Indien de gebruiker klikt op de knop ‘agenda’, opent de agenda in Medicom waarbij de patiëntgegevens worden onthouden. Als er meerdere patiënten bekend zijn onder het telefoonnummer van de beller kun je vanuit de pop-up direct de juiste patiënt zoeken wat handig is in het geval van een woonverband.
De popup heeft een aantal unieke eigenschappen:

 • Popup met nummer van de beller, klantgegevens uit CRM en handige gespreksduur-timer.
 • De informatie en de knoppen in de pop-up zijn volledig naar eigen wens samen te stellen.
 • Toon klantinformatie vanuit je CRM(’s): dit is aanpasbaar per medewerker / functie.
 • Geen match van het telefoonnummer met een contact in Medicom? Vul de informatie dan aan met de automatische Google Number Lookup: als Google het nummer kent wordt deze verrijkt met naam, adres, plaats en website. Zo weet je toch meer dan enkel het nummer in het display van je telefoon.
 • Laatste contact: zie het laatste contactmoment met dit nummer, wanneer en met welke collega.
 • Call History: zie alle contactmomenten met dit nummer van de laatste 90 dagen: wanneer, hoe lang en met wie. Handig voor bellers die niet weten met wie ze eerder spraken.
 • Redial: open de popup van een eerder gesprek en bel de relatie met 1 klik terug.
 • Notepad: maak een gespreksnotitie, deze wordt opgeslagen in de Call History en kun je daar kopiëren.
 • Vier instelbare buttons met kopiefunctie, emailfunctie, actiebutton (open URL) en knop om klantkaart in CRM te openen.
 • Meerdere relaties met één nummer? Handige bladerfunctie om juiste relatie te kiezen.
 • Handige Click-to-Dial functie: bel elk nummer met 1 klik, vanuit je CRM, de browser en elk ander programma!
 • Bij meerdere beeldschermen kun je zelf kiezen op welk scherm je de pop-up wilt zien.
 • Ook bij het doorverbinden van gesprekken blijven de klantgegevens zichtbaar (dus niet alleen de gegevens van je collega).

Bonus: gespreks-popup in Medicom Pharmapartners CRM zelf
Bij een inkomend gesprek verschijnt er een gesprekspopup in Medicom Pharmapartners CRM zelf dankzij de ingebouwde telefoonkoppeling van Medicom. Deze popup omvat alle relevante patiëntinformatie zodat je het gesprek met de patiënt direct vanuit de juiste context kunt starten. Omdat Medicom Pharmapartners CRM zelf gespreksinformatie toont kan de pop-up van de koppeling uitgeschakeld worden; het is ook mogelijk om beiden te gebruiken: je hebt dan de Google nummerverrijking bij bellers die NIET in Medicom Pharmapartners CRM staan en je hebt beschikking over de 4 instelbare knoppen (zie onder), en een knop op de relatie in Medicom Pharmapartners CRM te openen.

Bonus: automatische call logging
Standaard is de Medicom Pharmapartners CRM Callvoip connector voorzien van de functie om automatisch gesprekken te loggen onder de patiëntkaart in Medicom Pharmapartners CRM. Een gesprek wordt standaard geregistreerd en gelijk aan het patiëntdossier toegevoegd. Dit wordt zeer gewaardeerd; je hoeft zo geen actie meer te ondernemen om de call zelf te registreren, dat betekent meer focus en aandacht voor de inhoudelijke zaken en plezieriger werken!

Uitgaande gesprekken
Dankzij de connector kun je de nummers in Medicom Pharmapartners CRM aanklikken en automatisch bellen. Maar het gemak is groter: elk telefoonnummer dat van een klik-en-bel-linkje (callto: en tel:) is voorzien kun je voortaan aanklikken en automatisch bellen. En elk telefoonnummer in elk willekeurig programma op je computer kun je selecteren en bellen door op F7 te klikken (Windows).
Daarnaast is er voor Windows en Mac de Remote Dialer: een handige bureaublad-telefoon-app waar je een nummer kunt intoetsen of plakken om het direct te bellen. Tel uit je tijdwinst!

Details van de popup in combinatie met Medicom Pharmapartners CRM:
Als gebruiker kun je de pop-up zelf ontwerpen, en bij aannemen verschijnt de patiëntinformatie in Medicom reeds automatisch.
Daarnaast kun je tot 4 knoppen aanmaken in de pop-up om direct de juiste actie uit te voeren tijdens een telefoongesprek.
Denk hierbij aan:
• Open patiënt in Medicom

En daarnaast: customized knoppen zoals:
• Kopieer telefoonnummer
• Maak een terugbelverzoek
• Open website
• Kopieer een parameter (bv klantnummer of klantnaam)

Technische gegevens:
Het softwarepakket Medicom Pharmapartners CRM wordt gekoppeld met telefonie van Callvoip op basis van een API-koppeling.
Door de integratiemethode met het softwarepakket Medicom Pharmapartners CRM kan de functionaliteit van de Bubble pop-up worden uitgeschakeld omdat Medicom deze functie overneemt.
De koppeling is getest in samenwerking met Pharmapartners en beveiligd met two-way-SSL.
Let op: aan de Medicom Pharmapartners CRM zijde is ook een betaalde licentie vereist, namelijk een eenmalige component voor implementatie en een maandabonnement.
De Callvoip telefoon-integratie met Medicom kan worden gebruikt op zowel Windows als Apple Mac.

Vraag nu deze koppeling aan