Eyemove + auto call log

Sync je CRM-contacten en -bedrijven.

Makelaars Auto Call Log Integrated Popup


Meer info:
Type:
  • Via API
Beschikbaar voor:
  

Waarom integreren?

  • Slimme pop-up van elk gesprek
  • Direct de klantgegevens in beeld
  • Bel automatisch uit vanuit elk programma
EYE-move-koppeling gratis 1 week testen?

Welke voordelen biedt een telefoniekoppeling tussen Callvoip en CRM-pakket Eyemove?
EYE-move: het CRM-pakket voor makelaarskantoren.


Samenvatting
Met de Callvoip EYE-move telefoonconnector beschik je over een slimme koppeling tussen telefonie van Callvoip en Eyemove. Deze koppeling biedt een waardevolle toevoeging aan al het telefoonverkeer, zowel bij inkomende gesprekken van contacten die in Eyemove staan, als bellers die er niet instaan. Deze koppeling biedt een automatisch call log functie. Bovendien maakt de koppeling het mogelijk om elk telefoonnummer met één klik automatisch te bellen! Let maar op: al na een halve dag wil je dit gemak en comfort niet meer missen en kun je nog meer tijd besteden aan je andere werkzaamheden!

Inkomende gesprekken
Bij elke inkomende en/of uitgaande oproep verschijnt direct een pop-up in het EYE-move programma zelf en wordt de klantenkaart automatisch geopend. Ook wordt er automatisch een gesprekslog gemaakt in EyeMove zodat alle communicatie rondom een relatie vastligt. Daarnaast is er de popup van de connector zelf; deze popup heeft een aantal unieke eigenschappen:

  • Popup met nummer van de beller, klantgegevens uit CRM en handige gespreksduur-timer.
  • De informatie en de knoppen in de pop-up zijn volledig naar eigen wens samen te stellen.
  • Toon klantinformatie vanuit je CRM(’s): dit is aanpasbaar per medewerker / functie.
  • Geen match van het telefoonnummer met een contact in Eyemove? Vul de informatie dan aan met de automatische Google Number Lookup: als Google het nummer kent wordt deze verrijkt met naam, adres, plaats en website. Zo weet je toch meer dan enkel het nummer in het display van je telefoon.
  • Laatste contact: zie het laatste contactmoment met dit nummer, wanneer en met welke collega.
  • Call History: zie alle contactmomenten met dit nummer van de laatste 90 dagen: wanneer, hoe lang en met wie. Handig voor bellers die niet weten met wie ze eerder spraken.
  • Redial: open de popup van een eerder gesprek en bel de relatie met 1 klik terug.
  • Notepad: maak een gespreksnotitie, deze wordt opgeslagen in de Call History en kun je daar kopiëren.
  • Vier instelbare buttons met kopiefunctie, emailfunctie, actiebutton (open URL) en knop om klantkaart in CRM te openen.
  • Meerdere relaties met één nummer? Handige bladerfunctie om juiste relatie te kiezen.
  • Handige Click-to-Dial functie: bel elk nummer met 1 klik, vanuit je CRM, de browser en elk ander programma!
  • Bij meerdere beeldschermen kun je zelf kiezen op welk scherm je de pop-up wilt zien.
  • Ook bij het doorverbinden van gesprekken blijven de klantgegevens zichtbaar (dus niet alleen de gegevens van je collega).

Bonus: gespreks-popup in EYE-move zelf
Bij een inkomend gesprek verschijnt er een gesprekspopup in de EYE-move applicatie zelf dankzij de ingebouwde telefoonkoppeling van EYE-move. Deze popup omvat alle relevante klantinformatie zodat je direct de juiste context hebt en het gesprek gelijk inhoudelijk kunt starten. Omdat EYE-move zelf gespreksinformatie toont kan de pop-up van de koppeling uitgeschakeld worden; het is ook mogelijk om beiden te gebruiken: je hebt dan de Google nummerverrijking bij bellers die NIET in EYE-move staan en je hebt beschikking over de 4 instelbare knoppen (zie onder), en een knop op de relatie in EyeMove te openen.

Bonus: automatische call logging
Standaard is de Callvoip EYE-move connector voorzien van de functie om automatisch gesprekken te loggen onder de klantkaart in EYE-move. Een gesprek wordt standaard geregistreerd en je kunt gelijk je gespreksnotities toevoegen. Dit wordt zeer gewaardeerd; je hoeft zo geen actie meer te ondernemen om de call zelf te registreren, dat betekent meer focus en aandacht voor de inhoudelijke zaken en plezieriger werken!

Uitgaande gesprekken

Dankzij de connector kun je de nummers in Eyemove aanklikken en automatisch bellen. Maar het gemak is groter: elk telefoonnummer dat van een klik-en-bel-linkje (callto: en tel:) is voorzien kun je voortaan aanklikken en automatisch bellen. En elk telefoonnummer in elk willekeurig programma op je computer kun je selecteren en bellen door op F7 te klikken (Windows).
Daarnaast is er voor Windows en Mac de Remote Dialer: een handige bureaublad-telefoon-app waar je een nummer kunt intoetsen of plakken om het direct te bellen. Tel uit je tijdwinst!


Details van de popup in combinatie met Eyemove:
Als gebruiker kun je de te vertonen pop-up volledig zelf ontwerpen. EYE-move toont zelf gelijk een eigen popup met alle relevante klantinformatie.
Daarnaast kun je tot 4 knoppen aanmaken in de pop-up om direct de juiste actie uit te voeren tijdens een telefoongesprek.
Denk hierbij aan:
• Open klant in Eyemove

En daarnaast: customized knoppen met:
• Kopie-functie (bv telefoonnummer of parameter)
• Email-functie (bv terugbelverzoek of leadnotitie)
• Actie-button (bv open URL of website, evt met parameter)

Technische gegevens:
Het softwarepakket Eyemove CRM wordt gekoppeld met telefonie van Callvoip op basis van een URL-opdracht naar de EYE-move ingebouwde telefoonconnector.
De Callvoip telefoon-integratie met Eyemove CRM kan worden gebruikt op zowel Windows als Apple Mac.

Vraag nu deze koppeling aan