ByteGear

Sync je CRM-contacten en -bedrijven.

Tandarts Meest populair


Meer info:
Type:
  • Via URL
Beschikbaar voor:
  

Waarom integreren?

  • Slimme pop-up van elk gesprek
  • Patientkaart wordt automatisch geopend
  • Bel automatisch uit vanuit elk programma
Bytegear-koppeling 1 week gratis testen?

Welke voordelen biedt een telefoniekoppeling tussen Callvoip en CRM-pakket Bytegear?
Bytegear: ByteGear Orthodontiepraktijk Management Systeem


Samenvatting
Met de Callvoip Bytegear telefoonconnector beschik je over een slimme koppeling tussen telefonie van Callvoip en Orthodontisten-softwarepakket Bytegear. Deze koppeling biedt een waardevolle toevoeging aan al het telefoonverkeer, zowel bij inkomende gesprekken die in Bytegear staan, als bellers die er niet instaan, én maakt het mogelijk om elk telefoonnummer met één klik automatisch te bellen! Let maar op: al na een halve dag wil je dit gemak en comfort niet meer missen, en kun je nog meer tijd besteden aan je échte werkzaamheden!

Inkomende gesprekken
Bij elke inkomende en/of uitgaande oproep verschijnt direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Bytegear en kun je direct de patiëntenkaart openen met daarop alle relevante informatie over de patiënt en zijn afspraken. Met één druk op de knop geeft open je de Bytegear eigen popup die linksonder in je scherm staat. Daarin zie je gelijk de naam van de klant staan. Klik op de Bytegear popup en in Bytegear wordt een kader geopend met daarin alle relevante patiëntgegevens en de afspraken:
• Behandelkaart openen van de patiënt
• Afsprakenkaart van de patiënt
• De patiënt opzoeken in de patiëntenlijst

De popup heeft een aantal unieke eigenschappen:

  • De informatie en de knoppen in de pop-up zijn volledig naar eigen wens samen te stellen.
  • Ook bij het doorverbinden van gesprekken blijven de klantgegevens zichtbaar (dus niet alleen de gegevens van je collega).
  • Bij meerdere beeldschermen kun je zelf kiezen op welk scherm je de pop-up wilt zien.
  • Op de popup is zichtbaar welke collega op welke datum en tijd als laatste contact had met dit nummer. Dat kan handig zijn als iemand terugbelt en je niet weet door welke collega hij of zij gebeld zou kunnen zijn.
  • De Callvoip popup-applicatie is voorzien van click to dial functionaliteit die zowel lokaal als webbased werkt. Uitbellen met 1 klik!
  • Geen match van het telefoonnummer met een contact in Bytegear? Maak dan gebruik van de automatische Google Number Lookup: als Google het nummer kent wordt deze verrijkt met naam, adres, plaats en website. Zo weet je toch meer dan enkel het nummer in het display van je telefoon.

Bonus: gespreks-popup in Bytegear zelf
Bij een inkomend gesprek verschijnt er een gesprekspopup in Bytegear zelf dankzij de ingebouwde telefoonkoppeling van Bytegear. Deze popup omvat alle relevante patiëntinformatie zodat je direct de juiste context hebt en het gesprek gelijk inhoudelijk kunt starten. Omdat Bytegear zelf gespreksinformatie toont kan de pop-up van de koppeling uitgeschakeld worden; het is ook mogelijk om beiden te gebruiken: je hebt dan de Google nummerverrijking bij bellers die NIET in Bytegear staan en je hebt beschikking over de 4 instelbare knoppen (zie onder), en een knop op de patiënt in Bytegear te openen.

Uitgaande gesprekken
Dankzij de connector kun je de nummers in Bytegear aanklikken en automatisch bellen. Maar het gemak is groter: elk telefoonnummer dat van een klik-en-bel-linkje (callto: en tel:) is voorzien kun je voortaan aanklikken en automatisch bellen. En elk telefoonnummer in elk willekeurig programma op je computer kun je selecteren en bellen door op F7 te klikken. Tel uit je tijdwinst!

Details van de popup in combinatie met Bytegear:
Als gebruiker kun je de te vertonen pop-up volledig zelf ontwerpen.
Als het nummer bekend is in Bytegear dan wordt er gelijk bij het aannemen van het gesprek de popup vanuit Bytegear getoond.
Als het nummer niet bekend is in Bytegear dan verschijnt alleen de popup van de connector met de Google verrijking (naam, adres, woonplaats, website). Je kunt dan de klantgegevens uit Bytegear gebruiken, denk hierbij aan gegevens zoals:
• Stuur het nummer naar Bytegear en open de Bytegear popup

En daarnaast: customized knoppen zoals:
• Kopieer telefoonnummer
• Maak een terugbelverzoek
• Open website
• Kopieer een parameter (bv telefoonnummer)

Technische gegevens:
Het softwarepakket Bytegear CRM wordt gekoppeld met telefonie van Callvoip op basis van een URL-opdracht.

Vraag nu deze koppeling aan