Onze partners

Partners

Wij hechten veel waarde aan samenwerken met partners. Wat ons betreft is het dan van essentieel belang dat niet alleen het aanbod aansluit, maar minstens zo belangrijk is hoe je naar dat aanbod kijkt en hoe je omgaat met je klanten. Wij zijn trots op onze samenwerkingen met onderstaande bedrijven.
2e bedrijf

Kwebbl is de maker van onze onvolprezen online telefooncentrale en maakt zo dus onze dienstverlening mogelijk. Een cruciale en zeer gewaardeerde partner dus. En die waardering is gelukkig wederzijds :-)

“Callvoip heeft vanaf het begin geloofd in het platform en mede met hun expertise is het platform ontwikkeld en vormgegeven.”

Ab Trik, CEO Kwebbl

Lees meer over deze partner
AVM en Callvoip

AVM is bekend van de FRITZ!Box routers die bij veel mensen in de meterkast hangt. Ze zijn een sterke combinatie zijn van hoge kwaliteit hardware met een gebruiksvriendelijke interface. En dat vinden wij ook. Daarom doen we veel met AVM hardware voor onze klanten.

“Om het totale traject van een stabiele en snelle internetverbinding doortastend te reguleren heb je een autoriteit nodig die het je haarfijn en begrijpelijk kan uitleggen. Zonder al teveel commerciële bijbedoelingen of opsmuk. Callvoip heeft dit als geen ander in de vingers. “

Eric van Uden - Countrymanager Nederland AVM

Lees meer over deze partner
Lydis en Callvoip

Zonder hardware rinkelt er niets. Daarom zijn we ook zo blij met een partner als Lydis. Zij voorzien ons en onze klanten niet alleen van toestellen, headsets en andere oplossingen, zij bieden daarbij service en ondersteuning op hoog niveau.

“Onze samenwerking onderscheidt zich op het gebied van optimale service en persoonlijke support”

Rosalie Heide - Marketing Lydis

Lees meer over deze partner