Recruitment

Recruitment

Voor recruiters is het belangrijk dat er veel uitgebeld kan worden tegen een scherp tarief. Daarnaast moet men natuurlijk bereikbaar zijn, maar de focus ligt hier niet.

Situatiebeschrijving

Als recruitment consultancy is men opzoek naar een telefonieprovider waar de gesprekstarieven laag zijn en de gesprekskwaliteit hoog. De huidige provider biedt beide niet.

De oplossing van Callvoip

Dankzij de professionele functionaliteiten van de online telefooncentrale van Callvoip is de organisatie beter bereikbaar en kan men veel voordeliger uitbellen. De volgende functionaliteiten zijn ingezet:

Belbundel

Alle medewerkers bellen veel uit. Callvoip biedt drie verschillende belbundels (500, 1500 en 5000 minuten). Op basis van gemiddelde belminuten heeft men gekozen voor de 1500-bundel. Mocht een toestel meer bellen, dan betaalt men de reguliere (lage) gesprekstarieven.

Belgroep

Inkomend staan alle toestellen in één belgroep. Deze toestellen rinkelen simultaan. Het toestel dat dus als eerste opneemt heeft het gesprek.

E-mail

Mocht iedereen in gesprek zijn of wordt het gesprek niet opgenomen, dan wordt er een e-mail gestuurd met het telefoonnummer dat belde. Zo kan een medewerker eenvoudig en snel terugbellen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie?


Vraag hier een offerte aan!