Hosted telefonie voor de
Zonne-energie branche

Zonlicht. De motor van groei en bloei, en tegenwoordig basis-ingrediënt voor ons energievraagstuk. De Solar-branche kent een reusachtige groei: er zijn steeds meer bedrijven in de zonne-energie-branche en deze bedrijven groeien zelf als kool. Van webshop tot installateur: groei is het codewoord! Een dynamische branche dus, en dat brengt zo haar eigen bereikbaarheidsuitdagingen mee. Een ding hebben alle bedrijven met elkaar gemeen: een professionele bereikbaarheid vormt de basis voor succes.

Callvoip is specialist in het leveren van telefonie aan bedrijven in de zonne-energie branche. Met een uitgekiende telefooncentrale, een prachtige CRM-koppeling met het branchepakket 2Solar en je vaste, zakelijke telefoonnummers ook op je mobiel heb je alles onder één dak voor optimale bereikbaarheid.

Vraag een demonstratie aan
Hosted telefonie voor de<br>Zonne-energie branche

Planning en nog eens planning

Marieke van Callvoip vertelt; Onze klanten in de Solar-markt herkennen het allemaal. de planningsafdelingen kennen een hoge telefoondruk, elke klant wil graag frequent weten waar hij aan toe is. Wij bieden tools om het telefoonverkeer te splitsen en de bellers voor afdeling Planning efficiënt te helpen. Met een keuzemenu en wachtrij ben je goed uitgerust om piekdrukte goed te kanaliseren. Klant blij, medewerker blij, ondernemer blij.

Ook wordt de Solar branche gekenmerkt door accountmanagers en installateurs onderweg. Met onze smartphone app Qaller en onze VAMOS Vast Mobiel integratie (simkaart) maak je van je mobiele telefoon je kantoortoestel en ben je zakelijk overal en altijd zo bereikbaar als je wenst, voor klanten en collega’s. Je belt gewoon met het vaste zakelijke nummer en niet met je 06 nummer. Dat straalt de gewenste professionaliteit uit.


Bereken jouw kosten
Planning en nog eens planning

Koppeling met 2Solar

Een bijzonder waardevolle toevoeging is de mogelijkheid om de telefonie te koppelen met het Solar-klantsysteem 2Solar. Marieke vervolgt: 2Solar is het meest gebruikte CRM-pakket in de zonne-energie-branche. De koppeling tussen Callvoip en 2Solar maakt dat je van elke beller gelijk de gewenste gegevens van de klant ziet, en met één klik de klantenkaart van 2Solar op je scherm hebt.

Bovendien bel je met één klik uit naar de klanten in 2Solar. Geen tijdverlies, geen dubbele navraag, geen fouten: gewoon fijn, snel en doeltreffend werken! Na een halve dag wíl je niet meer zonder.

Lees meer over integratie

Handig voor jou als leverancier

Het hart van jouw telefonie is onze online centrale. En die kan een aantal erg handige zaken voor elke leverancier. Denk hierbij aan een geavanceerde wachtrij voor de piekmomenten. Of de mogelijkheid om voor elke gelegenheid je eigen teksten in te spreken. Meer weten over de vele functionaliteiten? Neem contact met ons op, we vertellen je er alles over!

Integratie

Het met elkaar koppelen van de systemen waarmee je werkt kan veel tijdswinst opleveren. Daarom hebben wij een standaard Chrome integratie en kunnen ook nog eens koppelen met lange lijst pakketten, zoals 2Solar. Maar ook vele anderen.

Lees meer

Wachtrij

Vang de drukke piekmomenten van bellers gemakkelijk op met onze geavanceerde wachtrij. Bellers worden opgevangen in de wachtrij met muziek en horen steeds hoeveel wachtenden nog voor ze zijn. Dit zorgt voor effectiviteit op een druk nummer.


Lees meer

Keuzemenu

Met een keuzemenu breng je jouw klanten voor je ze aan de lijn hebt al bij de juiste persoon. Door het slim inrichten van een keuzemenu zorg je voor een efficiënte en klantvriendelijke afhandeling van alle inkomende telefoongesprekken.


Lees meer

Slimme schakelaars

De lichtknopjes van onze centrale: zet met 1 druk op de knop een afslag in jouw belroute aan of weer uit. Bijvoorbeeld een doorschakeling naar een mobiel nummer. Of een storingsbandje. En dat dus ook ook met je mobiel of je toestel op je bureau. Handig!


Lees meer

Spreek je eigen teksten in

Met zelf ingesproken welkomsteksten, voicemails en keuzemenus geef je een persoonlijke teint aan jouw telefonie. Bovendien komt het professioneel over als je je eigen stem laat horen. Met onze dienst is het zelf inspreken zo geregeld!

Lees meer

Mis je iets?

We noemen er 5, maar er zijn meer functionaliteiten natuurlijk. We bellen je om samen jouw eigen centrale in te richten, zodat je een vliegende start kunt maken. Weten wat er nog meer mogelijk is?Check het overzicht

Wat kost bellen met Callvoip?

Hier zie je een praktijkvoorbeeld van de kosten per maand.
Iedere klant is anders en dat betekent dus ook dat geen telefooncentrale gelijk is.
Benieuwd wat de kosten zijn voor jouw situatie? Bereken het via onze calculator.