Informatie over de CRM koppeling en demo ontvangen?


Gegevens worden gebruikt om éénmalig contact met je op te nemen.

Microsoft Teams

Sync je CRM-contacten en -bedrijven.

Workflow Planning


Meer info:
Beschikbaar voor:

Waarom Teams integratie?

  • krachtige Callvoip centrale
  • én alle voordelen van MS Teams
  • complete mobile office
  • Voor 5 Euro per gebruiker/maand

    Benieuwd naar de besparing voor jou? Klik hier!


MS Teams koppelen aan jouw vaste telefoonnummer: bellen en gebeld worden
Werk je met MS Teams? Geweldig, maar bellen kun je dan alleen naar andere Microsoft Teams gebruikers. Met onze MS Teams integratie combineer je de prachtige mogelijkheden van de Callvoip telefooncentrale met de voordelen van MS Teams: jouw Callvoip verkorte nummer wordt gekoppeld met jouw MS Teams account. Zo zijn beide systemen naadloos met elkaar gekoppeld en kun je bellen met Teams, mét je eigen vaste nummers en mét alle slimme routemogelijkheden van de Callvoip-centrale.

Waarom Callvoip koppelen met Microsoft Teams? Best of both worlds!
De Callvoip oplossing kan in al jouw bereikbaarheidswensen voorzien, met een ongekend complete en gebruiksvriendelijke telefooncentrale en de mogelijkheid om te bellen met toestel, app, computer en GSM SIM-kaart (VAMOS). Waarom zijn er dan toch bedrijven die ons vragen naar een integratie met MS Teams? Deze vraag komt voort uit de brede basis die MS Teams heeft opgebouwd als communicatiemiddel binnen het team, dus intern ín de organisatie. Denk aan (groeps-)bellen en vergaderen, video, chat, agenda en het uitwisselen van bestanden. In de coronatijd is het gebruik van MS Teams flink toegenomen. Met de gewenning aan het MS Teams systeem en de grote footprint van Microsoft is het niet onlogisch dat bedrijven zoeken om hun Teams identiteit te koppelen met hun identiteit van de normale vaste telefonie. MS Teams jouw hele telefonie laten doen is vaak geen optie omdat Teams beperkte opties biedt voor het instellen van de bereikbaarheid. Daarom is onze Microsoft Teamskoppeling met naadloze integratie tussen MS Teams en de Callvoip omgeving een prachtige oplossing - écht het beste van twee werelden!

MS Teams integratie: hoe werkt het? Extra keypad in jouw MS Teams omgeving
Als jouw account met MS Teams is gekoppeld, verschijnt er een keypad in je Microsoft Teams. Met dit keypad kun je elk willekeurig telefoonnummer bellen. Dit geldt ook voor personen buiten Microsoft Teams om. Je kunt op alle manieren bellen die MS Teams je biedt: via de PC, laptop smartphone of een Microsoft Teams telefoon. Microsoft Teams is vanafhet moment van koppelen gelijk aan een telefoontoestel op je bureau.

Hybride: vind jouw optimale mix
Maak de MS Teams integratie op maat zodat hij aansluit bij jouw situatie. Is een Teams-koppeling handig voor één of enkele medewerkers? Dan hoef je hem ook enkel voor deze collega’s toe te voegen en niet voor iedereen.

Wat kan de MS Teams koppeling?
• Koppeling met MS Teams op basis van gebruiker / seat
• Volledige inkomende belroutering via de Callvoip centrale, incl. wachtrijen en keuzemenu
• Onderlinge gesprekken in MS Teams worden afgehandeld in MT Teams > spraak / video / chat
• Gesprekken binnen de organisatie verlopen via MS Teams (interne calls)
• Alle uitgaande gesprekken verlopen via Callvoip
• Middels de Qaller Smartphone App kun je instellen of je bereikbaar wilt zijn op je MS Teams omgeving
• De Group Pickup functie van de Callvoip-centrale werkt
• De Shortcodes van de Callvoip-centrale werken

Aandachtspunten:
• Call Recording werkt alleen inkomend / uitgaand, niet bij intern verkeer of bij doorverbinden
• De Realtime API en de Operator Console werken alleen voor inkomende / uitgaande oproepen, interne oproepen (MS Teams) worden niet weergegeven
• Het persoonlijke belplan van een gebruiker werkt alleen voor inkomende oproepen, niet voor interne MS Teams gesprekken

Geinteresseerd? Je kunt deze koppeling kostenloos testen.

Wil je meer informatie dan kun je ook onze speciale MS Teams whitepaper downloaden