Wij weten veel van telefonie. Hoe je je bereikbaarheid het beste kunt regelen bijvoorbeeld. Of hoe je jouw toestel moet instellen. Of hoe het komt dat bepaalde telefonie gerelateerde zaken niet doen wat ze moeten doen. Daar zijn we goed in en helpen we je graag bij. Dat doen we natuurlijk met een grote set tools en systemen die we daarvoor kunnen inzetten.

Maar het daadwerkelijk maken van een VoIP telefoniesysteem, inclusief die ontzettend fijne beheeromgeving die je wellicht van ons kent, dat is andere koek. Daar heb je weer andere specialisten voor nodig. En in ons geval is dat Kwebbl Smart Cloud Solutions. Zij zijn de makers van het platform wat ons in staat stelt op ons niveau service en gemak aan onze klanten te bieden.

In het kort: Kwebbl Smart Cloud Solutions

  • Hoofdkantoor: Amsterdam
  • Bestaat sinds: 2013
  • Grootte: > 30 medewerkers
  • Actief in: Europa
  • Bekend van: Onze eigen onvolprezen online telefoondienst :-)
  • Website: www.kwebbl.com

kwebbl logo

Waarom wij fan zijn

We hebben onze partner voor ons daadwerkelijke systeem natuurlijk niet zomaar gekozen. Wij waren bijna vanaf het begin betrokken bij Kwebbl. Zij noemen ons zelfs een zgn. Launching Customer, een hele eer. Kwebbl is innovatief en heeft gebruiksgemak hoog in het vaandel. Net als wij. De samenwerking is dan ook niet partij A gebruikt systeem partij B, maar gaat veel verder. We vertalen onze kennis van de markt richting het platform. Zo krijgen we het beste resultaat, en daar zijn we trots op!

Wat zij over ons zeggen

“Launching Customer” dus. Het lijkt erop dat Kwebbl net zo blij met ons is, als wij met hen :-) Maar aannames doen we niet, dus we vroegen Ab Trik, CEO bij Kwebbl, maar eens zelf wat hij eigenlijk van ons vindt. Dat leverde een leuk gesprek op, over samenwerking, de toekomst en het bizarre jaar 2020.

Ab aan het woord