Uitgelicht: Trengo en Callvoip

Geplaatst op: 14/2/2022

CRMs koppelen aan onze telefonie: dat doen we de laatste tijd met grote regelmaat zoals jullie wellicht is opgevallen. En soms staan we even stil bij een specifieke koppeling, omdat die net een beetje mooier is dan anderen, of omdat we zo’n leuke klant troffen die ermee werkt.

Meer dan een popup

In de categorie mooie koppeling willen we graag de aandacht eens vestigen op de CRM - telefonie koppeling van ons systeem met klantenservicesoftware Trengo. Want om deze te omschrijven als ‘een popup van elk telefoongesprek’ zou de veelzijdigheid tekort doen.

Trengo zelf is een bredere tool dan een CRM op zich. Zelf omschrijven ze zich als een omnichannel communicatie platform. Dat is een prachtige term voor hun klantenservice-software waarmee je via meerdere kanalen contact met je klanten kunt faciliteren. En dat is natuurlijk erg handig, om al je contacten met klanten, via welk kanaal dan ook, op 1 plek te bundelen.

Meer telefonie? Trengo Callvoip connector

Maar wat nu als je een veeleisende, zakelijke telefonieklant bent? Met behoefte aan een slimme, veelzijdige online telefoniecentrale als die van ons én dat mooie omnichannel communicatieplatform van Trengo? Zit je dan alsnog met 2 plekken om je communicatie te organiseren? Nee! Dat hoeft niet! Daar komt dus onze mooie api-koppeling met het Trengo platform in beeld.

Met de Trengo Callvoip connector voeg je drie prachtige features aan je telefoonsysteem toe:

  • Bij een inkomend gesprek verschijnt een popup met klantinformatie; je kunt gelijk doorklikken naar de klant in Trengo. Deze popup is volledig op maat in te richten.
  • Er verschijnt ook een popup binnen Trengo zelf van de call, met daarin de status van het gesprek.
  • Er wordt automatisch een callregistratie gelogd; typ gelijk je gespreksinformatie!
Er is nog meer bijzonders aan deze koppeling. Denk aan gemakkelijk doorverbinden, maar ook automatische Google Number Lookup. Staat het nummer van de beller niet in jouw Trengo omgeving, dan zoekt onze software op Google alle bekende informatie erbij. Zo ben je toch al geïnformeerd, ook als bijvoorbeeld een nieuwe klant belt.

Meer weten?

Wil je meer weten over de details en mogelijkheden van deze mooie CRM integratie? Bekijk dan de pagina van de Trengo koppeling in onze Marketplace. Daar kun je ook gemakkelijk een gratis demo aanvragen.

Lees je dit allemaal en heb je om te beginnen nog geen Trengo? Dan kunnen we je warm aanbevelen contact met ze te zoeken. Klik daarvoor op deze link. En als je daar helemaal ingericht bent, bel je ons toch voor een koppeling? ;-)

Meer informatie over de Trengo koppeling