Koppelen met jouw CRM

Iedereen werkt natuurlijk graag zo efficiënt mogelijk. Wat daar echt aan bijdraagt is het koppelen van jouw CRM pakket met onze telefonie. Met zo’n koppeling verschijnt op de computer van de assistent(e) een popup bij elk gesprek. Deze popup biedt een waardevolle toevoeging aan al het telefoonverkeer.

Veel dierenartsen gebruiken het CRM pakket van Idexx Animana. We kunnen koppelen met meer dan 125 verschillende pakketten.

Informatie over de CRM koppeling en demo ontvangen?


Gegevens worden gebruikt om éénmalig contact met je op te nemen.

Koppelen met jouw CRM

Alle voordelen op een rij

Grofweg heb je twee type bellers: Of ze staan wel bij je in het systeem, of niet. De koppeling gaat daar als volgt mee om.

Wanneer de beller bekend is bij jou kun je:
✔ Zien wie er belt, met naam en toenaam
✔ Direct het dossier erbij pakken vanuit de popup
✔ Historie bekijken van alle contact
✔ Een gespreksverslag maken of terugbelverzoek uitzetten

Wanneer de beller niet bekend is bij jou:
✔ Zie je het laatste contactmoment of momenten met dit nummer, wanneer en met welke collega.
✔ Automatische Google Number Lookup: als Google het nummer kent wordt deze verrijkt met naam, adres, plaats en website. Zo weet je toch meer dan enkel het nummer in het display van je telefoon
Alle voordelen op een rij 

Overtuigd?

Let maar op, al na een halve dag wil je dit gemak en comfort niet meer missen. Je raakt gewend aan het gebruik waardoor je instaat bent efficiënter te werken.

Nog meer gemakt en comfort met:
✔ open de popup en bel de relatie met 1 klik terug.
✔ Meerdere relaties met één nummer? Handige bladerfunctie om juiste relatie te kiezen.
✔ Bel met 1 klik, vanuit je browser en elk ander (CRM) programma
✔ Customize je popup en kies welke onderdelen je wilt zienLiever telefonisch contact?
Bel ons direct op 050 - 820 00 00
Overtuigd?

Alles voor de Praktijk

Telefonie voor een dierenartsenpraktijk vraagt specifieke features om optimaal te kunnen voorzien in het vaak dynamische reilen en zijlen van het team. Denk uiteraard aan instelbare tijden, meldteksten, spoednummers, weekenddiensten en natuurlijk de Qaller smartphone app en de VAMOS SIM-kaart voor de dierenarts die veel buiten de deur is.

En natuurlijk: de koppeling met Idexx Animana (en andere CRM pakketten) Dit vind je allemaal bij ons en vele dierenartsen gingen je voor.

Altijd bereikbaar

Altijd bereikbaar zijn betekent voor ons veel meer dan dat er ergens een toestel rinkelt als je gebeld wordt. Met onze jarenlange ervaring én uitgekiende online centrale kunnen we elke situatie van een maatoplossing voorzien.

We houden rekening met elk scenario: grote drukte, ziekte, storing. Met de slimme tools van Callvoip hoef je als dierenarts maar met één ding bezig te zijn; je vak. Onze cloud-oplossing en toegewijd support team doet de rest.

Jouw Telefonie

Het hart van jouw telefonie is onze online centrale. En die kan een aantal erg handige zaken voor elke dierenarts. Denk hierbij aan een geavanceerde wachtrij voor de piekmomenten. Of de mogelijkheid om voor elke gelegenheid je eigen teksten in te spreken.

Meer weten over de vele functionaliteiten? Neem contact met ons op, we vertellen je er alles over!