De voordelen van Callvoip

Herken je je hier in?

Je wilt een, in jouw ogen, eenvoudige wijziging doorvoeren in je telefooncentrale en komt er na een kwartier achter dat je dat niet zelf kunt doen. Je moet vervolgens een ticket indienen bij je provider om er vervolgens te worden geconfronteerd met een wachttijd tot wel 48 uur. Wanneer alles uiteindelijk is ingesteld, komt er als klap op de vuurpijl een factuur voor de geleverde “service”.

Deze inefficiëntie en verborgen kosten kunnen frustrerend zijn en de bedrijfsvoering behoorlijk vertragen. Het gebrek aan controle en transparantie kan een constante bron van irritatie zijn. Je accepteert het, maar liever zie je het anders. Maar ja, overstappen doe je ook niet snel want dat is zoveel gedoe, nieuw systeem, lastig, liggen we zeker weer een week eruit met de telefonie?
Herken je je hier in?

De voordelen van Callvoip

Wij vinden dat het anders kan en ook anders moet. Callvoip biedt een revolutionair telefoonsysteem dat je volledige vrijheid en controle geeft. In tegenstelling tot veel concurrenten, stelt ons systeem je in staat om zelfstandig en onmiddellijk wijzigingen door te voeren in je belplan.

Onze hosted telefooncentrale biedt standaard alle belangrijke functies voor optimale bereikbaarheid én een professionele uitstraling. En dat met een ongekend bedieningsgemak. Van automatische meldteksten tot slimme doorschakelingen, instelling hiervan is een fluitje van een cent. Je hoeft geen tickets in te dienen of te wachten op goedkeuring. Je hebt de touwtjes zelf in handen.

Bereken jouw kosten
De voordelen van Callvoip

Altijd gratis ondersteuning

Bij Callvoip hanteren we geen ‘uurtje-factuurtje’ principe. Wanneer je hulp nodig hebt, staat ons team van deskundige medewerkers klaar om je gratis te ondersteunen. Je hebt direct contact met een expert die je helpt, zonder verborgen kosten.

Altijd een goede onboarding

Daarnaast zorgt ons uitgebreide onboardingsproces ervoor dat je volledig uitgerust bent om de centrale zelf te beheren en te bedienen. En mocht je toch ergens niet uitkomen, dan zijn wij slechts een telefoontje verwijderd om je persoonlijk te assisteren.

Nog meer gemak?

We koppelen ruim 150 CRM pakketten aan onze telefonie zodat bij inkomende gesprekken een naam wordt getoond, een klantenkaart kan worden geopend, met 1 klik vanuit het CRM kan worden gebeld en nog veel meer.

Neem zelf weer de regie over je telefonie en maak kennis met Callvoip.

Laat je gegevens achter, dan plannen we geheel vrijblijvend een afspraak voor een demonstratie.
Of bel ons nu meteen: 050 - 820 00 00. Wij maken altijd tijd voor je!