KPN volgt voorbeeld CallvoipTelefonie en faseert ISDN uit

Geplaatst op: 16/8/2017

KPN heeft dan eindelijk maar toch definitief bekend gemaakt te stoppen met het aanbieden van het verouderde ISDN. Het telecombedrijf stopt op 1 september 2019 helemaal met zijn ADSL_ISDN en ADSL2+_ISDN dienstverlening. KPN volgt hiermee het voorbeeld van CallvoipTelefonie dat al ruim tien jaar het bellen over internet aanbiedt aan de zakelijke markt.

Offerte aanvragen

Uitfasering ISDN, wat is het alternatief? VoIP!

Dat VoIP hét alternatief is op de zakelijke markt voor ISDN blijkt ook wel uit een onlangs verschenen rapport van ABN AMRO waarin staat dat de afgelopen twee jaar het bellen over internet is verviervoudigd op de zakelijke telefoniemarkt. Volgens het rapport is VoIP in meerdere opzichten revolutionair.

“Bellen via internet kan makkelijk worden geïntegreerd met andere vormen van communicatie, zoals e-mail, instant messaging en webconferencing. En “VoIP-diensten kunnen aanzienlijk goedkoper worden aangeboden doordat de kosten voor extra aansluitingen en de telefooncentrale ontbreken”, aldus een intern rapport van de bank.

Bij CallvoipTelefonie zijn we hier al veel langer van bewust en bieden we VoIP voor het MKB al bijna tien jaar aan. Daardoor hebben we al jarenlange ervaring opgebouwd in dergelijke overstappen, begeleiden we u hierin van a tot z, kunt u gewoon uw nummer(s) meenemen en krijgt u ook nog eens veel meer mogelijkheden voor een scherpe(re) prijs!

Heeft u nog of kent u nog mensen met ISDN? Laat ze nu overstappen op VoIP, op CallvoipTelefonie, voor het te laat is!

Wedden dat we ook jou in 30 minuten fan maken?
Zullen we samen kort kijken wat voor jouw specifieke situatie de beste telefonieoplossing is?
Doen we meteen de grand tour door onze centrale.
Geef ons een half uurtje en we laten jou zien waarom wij zo enthousiast zijn.