Telefoonnummers | Landelijk, regionaal, internationaal of servicenummers

Telefoonnummers

Neem je huidige telefoonnummers mee of vraag nieuwe telefoonnummers aan; regionaal-, landelijk-, internationaal- en servicenummers. Zowel nieuw als via nummerbehoud. Het kan allemaal bij Callvoip.

Vraag hier een offerte aan!


Nummerbehoud

Met de overstapservice van Callvoip kun je zorgeloos overstappen. Wij zorgen ervoor dat je altijd bereikbaar blijft en nemen jouw telefoonnummers over van je huidige provider. Of het nu gaat om een landelijk telefoonnummer of regionaal telefoonnummer, Callvoip regelt het voor je.

Regionale nummers

Wil je een regionale uitstraling? Callvoip levert telefoonnummers uit alle regio’s.

Heb je meer telefoonnummers nodig? Dan kun je kiezen voor een nummerblok met 10 opéénvolgende telefoonnummers. Handig als je iedere afdeling een eigen nummer wilt geven of als iedere medewerker direct bereikbaar moet zijn.

  • nummers uit alle regio’s
  • binnen 24 uur actief
  • ook met nummerbehoud

Landelijke nummers

Werk je landelijk of wil je een landelijke uitstraling? Kies voor landelijke nummers: 085- en 088-nummers Deze telefoonnummers zijn niet aan een specifieke regio verbonden. Jouw activiteiten krijgen een landelijke uitstraling. Handig als je landelijk opereert of meerdere vestigingen in Nederland hebt.

085-nummer: Een 085-nummer is een telefoonnummer voor de zakelijke markt en geeft je een professionele landelijke uitstraling. Een 085-nummer kun je per stuk of in blokken van 10 of 100 stuks aanvragen bij Callvoip.
088-nummer: 088-nummers zijn zakelijke, landelijke nummerblokken. 088-nummers kun je per blok van 100 nummers aanvragen. Je vraagt het nummerblok aan bij de ACM en kunt het daarna koppelen aan onze dienst.

Internationale nummers

Met internationale nummers ben je ook bereikbaar voor jouw buitenlandse klanten. Heb je een Belgisch- of Duits telefoonnummer? Dan heb je geluk, want het is mogelijk om deze nummers te verhuizen (porteren) naar Callvoip.

De kosten van een buitenlands nummer variëren, vraag dit vrijblijvend bij ons na.
NB: in veel gevallen is een adres in het buitenland nodig om een buitenlands nummer te kunnen aanvragen. Vraag ons naar de voorwaarden voor het land waar jij een nummer wenst.

Servicenummers

Wens je een professionele klantenservice op te zetten, kies dan voor een servicenummer. Deze is er in twee soorten: 0800 of 0900.

0800-nummer: Met een 0800-nummer ben je kosteloos bereikbaar voor je klanten. Dit verlaagt de drempel voor je klanten om contact op te nemen. Het 0800-nummer is in heel Nederland actief en bereikbaar.
0900-nummer: Bied jouw klanten een betaald 0900-servicenummer voor support of sales. Klanten betalen een minuut- of gesprekstarief en dit genereert inkomsten. Het tarief stel je zelf vast. De kostendrempel maakt dat je klant weloverwogen en doelgericht belt. Dit verhoogt de doeltreffendheid van de helpdesktijd.


Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw situatie?


Vraag hier een offerte aan!