Telefoonnummers | Landelijk, regionaal, internationaal of servicenummers

Telefoonnummers

Neem uw huidige telefoonnummers mee of vraag nieuwe telefoonnummers aan; landelijke-, regionale-, internationale- of servicenummers. Het kan allemaal bij Callvoip.

Vraag hier een offerte aan!


Nummerbehoud

Met de overstapservice van Callvoip kunt u zorgeloos overstappen. Wij zorgen ervoor dat u altijd bereikbaar blijft en nemen uw telefoonnummers over van uw huidige provider. Of het nu gaat om een landelijk telefoonnummer of regionaal telefoonnummer, Callvoip regelt het voor u.

Regionale nummers

Wilt u een regionale uitstraling? Callvoip levert telefoonnummers uit alle regio’s.

Heeft u meer telefoonnummers nodig? Dan kunt u kiezen voor een nummerblok met 10 opéénvolgende telefoonnummers. Handig als u iedere afdeling een eigen nummer wilt geven of als iedere medewerker direct bereikbaar moet zijn.

  • Nummers uit alle regio’s
  • Binnen 24 uur actief
  • Ook met nummerbehoud

Landelijke nummers

Werkt u landelijk of wilt u een landelijke uitstraling? Kies voor landelijke nummers: 085- en 088-nummers Deze telefoonnummers zijn niet aan een specifieke regio verbonden. Uw activiteiten krijgen een landelijke uitstraling. Handig als u meerdere vestigingen heeft, landelijk opereert of meerdere vestigingen in Nederland heeft.

085-nummer: Een 085-nummer is een telefoonnummer voor de zakelijke markt en geeft u een professionele landelijke uitstraling. Een 085-nummer kunt u per stuk of in blokken van 10 of 100 stuks aanvragen bij Callvoip.
088-nummer: 088-nummers zijn zakelijke, landelijke nummerblokken. 088-nummers kunt u per 100 of zelfs per 1000 stuks aanvragen. U vraagt ze aan bij de ACM en u kunt ze daarna koppelen met onze centrale.

Internationale nummers

Met internationale nummers bent u ook bereikbaar voor uw buitenlandse klanten. Heeft u een Belgisch- of Duits telefoonnummer? Dan heeft u geluk, want het is mogelijk om deze nummers te verhuizen (porteren) naar Callvoip.

Service nummers

Wenst u een professionele klantenservice op te zetten, kies dan voor een servicenummer. Deze is er in twee vormen: 0800 of 0900.

0800-nummer: Met een 0800-nummer bent u kosteloos bereikbaar voor uw klanten. Dit verlaagt de drempel voor uw klanten om contact op te nemen. Uw 0800-nummer is in heel Nederland actief en bereikbaar.
0900-nummer: Bied uw klanten een betaald 0900-servicenummer voor support of sales. Klanten betalen een minuut- of gesprekstarief en dit genereert inkomsten. Het tarief stelt u zelf vast. De kostendrempel maakt dat uw klant weloverwogen en doelgericht belt. Dit verhoogt de doeltreffendheid van uw helpdesktijd.


Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie?


Vraag hier een offerte aan!