Videobellen met Yealink Meeting

Yealink biedt met haar nieuwe cloud-based platform, Yealink Meeting, een betrouwbaar en betaalbaar video platform. Met Yealink Meeting krijg je binnen één klik videotoegang en kun je met iedereen – waar en wanneer dan ook – persoonlijk communiceren.
Geen kilometers, geen reistijd, maar wel beeld en het gevoel van een ontmoeting. Een perfecte oplossing voor de tijd van nu, denk aan:
• teamoverleg
• demonstraties
• trainingen
• intakegesprekken
• vergaderingen, etc.
Probeer gratis!
Videobellen met Yealink Meeting

Waarom Yealink Meeting?

1. Werkt eenvoudig
Of je nu een vergadering wilt starten of deelnemen: het is in één klik geregeld. Ook tijdens de vergaderingen is het dankzij de gebruiksvriendelijke applicatie gemakkelijk om bijvoorbeeld je scherm te delen of content door te sturen.

2. Werkt altijd
Yealink Meeting werkt op vrijwel alle systemen: Windows of Apple computers, Chromebooks maar ook op mobiele apparaten met Android of iOS. Zelfs Microsoft Teams, Skype én natuurlijk je Yealink IP-telefoon: iedereen is welkom. Klik en log in zonder installatie via de web browser.

3. Werkt overal
Hoge kwaliteit ook als je vergadert met gesprekspartners op een verre locatie. Dankzij een wereldwijde dekking van het platform is er altijd nabijgelegen toegang met real-time communicatie en stabiele HD-video ondersteuning.

4. Werkt veilig
Alle gegevens zijn AES-256 versleuteld, en alle signalen zijn TLS-gecodeerd en voorzien van een conferentie-vergrendeling met pincode. Kortom: jouw data én communicatie is veilig. Wel zo prettig voor de zakelijke gebruiker!

Hoe werkt het?
Waarom Yealink Meeting?

Maak kennis met Yealink Meeting apparatuur

Yealink Meeting werkt zoals gezegd altijd en overal. Op je Windows PC of Mac, je Android of iPhone, tablet en gewoon via een willekeurige browser, zonder software. En er zijn ook videophones, camera-s en voor de vergaderruimte kun je kiezen voor de professionele Yealink conference oplossingen. Van speakerphones tot complete Room Systems incl. vergadercamera. Of bel in met je Yealink IP telefoon van je werkplek. Kortom: volledige integratie op het hoogste niveau!

Bekijk het aanbod bij Callvoip.shop

Bereikbaar met de technologie van Callvoip

Yealink Meeting Free
Jaarabonnement: €0,-
Maandabonnement: €0.-
Eënmalig €0,-
gratis 30 dagen upgrade naar Enterprise

Yealink Meeting FREE

Kies YM FREE om het gemak van dit systeem te leren kennen. Voer Meetings tot 40 minuten, ervaar zelf hoe Dummy Proof deze vorm van videobellen werkt!

Vraag direct aan:
Enterprise | Callvoip-abonnee:
Maandabonnement: €16,95
Jaarabonnement: €165,90
Eénmalig: €50,00
prijs per host, ex. BTW, Callvoip-abonnees

Yealink Meeting ENTERPRISE

Kies YM Enterprise als je Meetings van 40+ minuten voert en/of als je ook camera’s op bureaus, in ruimten en in vergaderzalen wilt koppelen. Er is veel mogelijk! Vraag ons.

Vraag direct aan:
Enterprise | Niet-Callvoip-abonnee:
Maandabonnement €18,95
Jaarabonnement: €185,90
Eénmalig €50,00
prijs per host, ex. BTW

Geen abonnee van Callvoip?

Ben je geen Callvoip-abonnee, maar wil je ook snel en gemakkelijk videobellen? Geen enkel punt! Kies je voor Yealink Meeting Enterprise dan vind je hier de tarieven. En het werkt in 5 minuten!

Vraag direct aan: