Alles over jouw persoonlijke bereikbaarheid

Weet je nog, vroeger? Dat je een nummer belde en de PTT er voor zorgde dat ergens iets ging rinkelen? Dat gaat nu natuurlijk helemaal anders. Bij Callvoip kies je zelf op welk van je apparaten jouw belletjes binnen komen. Met de keuze tussen het goeie ouwe vaste toestel, maar ook via een app op je smartphone of elk ander apparaat met een browser via Webcalls. Jij hebt dus controle over jouw eigen bereikbaarheid.

Ook zelf in controle? Word klant!
Alles over jouw persoonlijke bereikbaarheid

Onze standaard

Het hart van jouw bereikbaarheid is onze zogenaamde Unified Communications Panel (UC Panel). Hier bepaal je voor jouw eigen, interne nummer waar er iets moet gaan rinkelen: is dat op je smartphone via onze app? Of op je laptop omdat je thuiswerkt? Of gewoon op je bureau? Allemaal tegelijk kan natuurlijk ook.
Onze standaard

Wat is dat: Qaller Plus?

Bel met jouw smartphone uit met je vaste nummer en ontvang telefoontjes. Verbind gesprekken door, bel intern gratis met collega’s en zie of ze in gesprek zijn. Alles wat je met een ‘gewoon’ toestel ook kunt.

Meer informatie

Wat is dat: Webcalls?

Web Calls biedt je de flexibiliteit van bellen met je computer, laptop of tablet, zonder uitgebreide installaties. Zo ben je superflexibel! Ideaal dus voor thuiswerk, onderweg of voor een snelle extra werkplek.

Meer informatie

Wat is dat: vast toestel?

Ze staan nog op veel bureaus, het zakelijke, vaste telefoontoestel. En dat is niet voor niets. Het gebruiksgemak en de kwaliteit zijn hoog. En we houden toch allemaal een beetje van nostalgie?


Meer informatie