Als je je dagelijks brood verdient met het aan naadloos laten samenwerken van verschillende systemen, dan ligt het natuurlijk wel in de lijn der verwachting dat je ook met je partners goed samen kunt werken. Red Cactus maakt dat vooroordeel volledig waar.

Red Cactus zorgt ervoor dat ons prachtige telefoniesysteem gekoppeld wordt aan jouw eigen CRM systeem. Het resultaat van zo’n koppeling is een erg handige popup ‘bubble’ die helemaal aan jouw eigen smaak is aan te passen. Knop erin voor de klantkaart? Of de laatste notities van de bewuste klant? Of meteen zien wie de vorige persoon is die de beller aan de lijn had? Het kan allemaal. Flexibel en op maat!

In het kort: Red Cactus B.V.

  • Hoofdkantoor: Goes, Nederland
  • Bestaat sinds: 2020
  • Grootte: > 3 medewerkers
  • Actief in: Nederland
  • Bekend van: de Bubble, onze koppelingen met jouw CRM.
  • Website: www.redcactus.nl

Red Cactus logo

Waarom wij fan zijn

Er zijn meer partijen die systemen aan elkaar kunnen knopen. Wij houden van Red Cactus vanwege zowel hun doordachte werkwijze als ook hun flexibele en snelle manier van schakelen. Ze denken mee hoe we jou als klant de beste oplossing kunnen bieden, en zetten zich in om daar het maximale uit te halen.

De kans is klein, maar er bestaan nog systemen die Red Cactus niet kan koppelen. Maar dat duurt zelden lang. Met grote snelheid en vaardigheid wordt zo’n koppeling dan vaak alsnog gemaakt. Geen wonder dat wij fan zijn, toch?

Wat zij over ons zeggen

Dat er sprake is van een koppeling tussen Callvoip en Red Cactus met wederzijds goedvinden moge duidelijk zijn. We zijn erg enthousiast over de toegevoegde waarde die zij voor onze klanten kunnen leveren. Maar we vroegen ze ook wat zij eigenlijk van de samenwerking met ons vonden. We spraken Mark Minnaard, mede-eigenaar van Red Cactus.

Mark aan het woord